2777
2789
عنوان

استاد مهربان: سالروز زلزله بم

457 بازدید | 20 پست

پنجم دی ماه پانزدهمین سالروز زلزله بم بود(۵ دی ۱۳۸۲). روزی که زمین لرزید و قلب زمان از حرکت ایستاد...

در زمین لرزه‌ای پر قدرت در این شهر، در چنین روزی، بیش از چهل هزار نفر جان خود را از دست دادند و تقریبا تمامی این شهر از جمله ارگ معروف بم، به طور کلی ویران شد.

یاد و خاطره درگذشتگان این زلزله گرامی باد🥀

هرگز منتظر فرداهاي خيالي نباش،سهمت را از شادي هاي زندگي همين امروز بگير و "در لحظه زندگي كن"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر زنان من اون موقع اونجا کار میکرد، بعد زلزله دویده تو بیمارستان نوزادا رو نجات داده

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
دکتر زنان من اون موقع اونجا کار میکرد، بعد زلزله دویده تو بیمارستان نوزادا رو نجات داده

👏👏👏

هرگز منتظر فرداهاي خيالي نباش،سهمت را از شادي هاي زندگي همين امروز بگير و "در لحظه زندگي كن"
😭😭😭 اسم زلزله ی بم میاد    یاد ایرج بسطامی میفتم😭😭   خدابیامرزه،    خو ...

روحشون شاد

آخی چند تاشونو نجات داده بیشتر تعریف میکنی بیمارستان تخریب شده؟؟؟

افراد ساکت پرسرو صداترین افکار را دارند