بچه ها سلام من خونم توی حیاط مادرشوهرمه .پارسال اومدم سرخونه ی خودم خانواده شوهرم جمعتشون زیاده چندتااز داداشا رفتن شیراز دونفرم تهرانن . پارسال اوایل عروسیم برادرشوهرم با دوستاش اومدن شهرمون و به شوهرم گفته بود اگه اجازه میدی بیاییم خونه تو و شوهرمم بدون مشورت بامن قبول کردو کلی حرص خوردم و منو مجبورکردن برم خونه مامانم تا بادوستاش بیان خونم حالا شوهرم میخواد یه کار بزنه دوباره همون داداشش میخواد بیاد بادوستش تا کار شوهرم راه بندازه امشب به شوهرم گفتم حتما میخوان بیان توی خونم منو بیرون کنن و دعوا مون شد گفت داداشمه و...جالب اینجاس همیشه خونه مامانش مهمون دارن مث کاروان سراس این داداشش کلا عقده داره همش میخاد بیاد تو خونم واقعا دارم خودخوری میکنم خیلی بیشورن چکارکنم
خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
نمیتونم قبول کنم واقعا کارشون زشته من تازه عروس بودم اومدن الان که هیچی دیگه خیلی خانوادش پرون
خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
یکم زبون خوش خرج کن و بمون تو خونت بگو میخام خودم پذیرایی کنم ازشون حداقل خونت باشی دفعه بعد دوستاش نمیان
جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
واقعا شوهرم نه گفتنش برامنه فقط عرضه نداره یه کلام بگه نه یا بگه خانومم اذیت میشه برین خونه مامان عقل ندارن
ببین قشنگ وسایل زیباتو ببر بزار تو اتاق خوابت و در اتاقو قفل کن.چون زنا به وسایل خواب خیلی حساسن.البته اگر کمد دیواری و رخت و خواب اونجا نیس اینکارو بکن.چون یه دعوا دیگه هم اونجا درمیاد.درکل دوستاش میان به شوهر تو کمک کنن.راضی باش
بدبختیم اینه که حموم تو اتاقه و من متنفرم ازاین که کسی خونم حموم بره اون دفعه مجبورشدم شاسی هامو جمع کنم پدرم دراومد یادم رفته بود شورتم ازتو اویز حموم بردارم اونام رفته بودن حموم صددرصد دیدن اما به شوهرم نگفتم وگرنه دعوام میکرد