2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم بیخیال مادرشوهرشو زندگیتو بخاطرحرف اونا خراب نکن باحرف اینو اون بخوای زندگی کنی که نابودمیشی&n ...

نمیشه نمیتونم همش ب حرفاشون فک میکنم

دارم روانی میشم 

همش فکر انتقامم

همش میگم کاش شوهرم این وبهشون گفته بود اونو گفته بود

❤️
نمیشه نمیتونم همش ب حرفاشون فک میکنم دارم روانی میشم  همش فکر انتقامم همش میگم کاش شوهرم این ...

میدونم چی میگی ولی سعی کن از ذهنت بریزی بیرون بهش فکرنکن اینجوری عصاب خودتو فقط خوردمیکنی اونم خانوادشه شاید نتونسته جلو تو چیزی بگه 

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍
اره دعاکن برام بتونم

میتونی عزیزم زندگی ارزش فکرکردن نداره من خودم اولا انقد درگیراین چیزابودم همش عصابم خورد بود اخر دیگه خسته شدم به حرف هیچکس گوش ندادم کار خودمو میکنم میگم بزار هرچی میخوان بگن‌ با شوهرمم الکی بحث نمیکنم عصاب جفتمونو خوردکنم بخاطر یسری ادمایی که بی ارزشن فقط و فقط بچسب به شوهرت ببین اونم چطوری بچسبه بهت از خانوادش بد نگو احترام بزار  که شوهرتم به تو احترام بزاره 

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍

بهترین کار اینه که هر زمانی که به فکرش افتادی سعی کنی وضو بگیری و یه صفحه قرآن بخونی و یا فاتحه برای رفتگانت بخونی و یا سریع به یکی زنگ بزنی و باهاش حرف بزنی بدترین چیز برای کسانی که خودارضایی میکنن تنها موندنه

خود ارضایی خصوصا اگه عمراه با فیلمای مستهجن باشه تا ۴۰ روز نماز نداری و اینکه اگر خانم حامله ای خودا ...

خودم خیلی داغونم بابت این قضیه

چکار کنم همسرم گرمه

ولی از دخول تو بارداری میترسم 

ینی بچم چطوری میشه

روش تاثیر داره واقعا 

ای خدا کاش من بمیرم 

معتاد شدم یجورایی 

❤️
بهترین کار اینه که هر زمانی که به فکرش افتادی سعی کنی وضو بگیری و یه صفحه قرآن بخونی و یا فاتحه برای ...

اره منم صبح همسرم میره ظهر میاد باز عصر میره سر شب میاد. تنهایی کار دستم داد

قرانم میخونم بی فایدست حتما باید برطرف شه

❤️
خودم خیلی داغونم بابت این قضیه چکار کنم همسرم گرمه ولی از دخول تو بارداری میترسم  ینی بچم چط ...

صد در صد روی بچت تاثیر داره 

گفتی شوهرت گرمه یعنی چی؟خب دخول نداشته باشی از راه های دیگه ای میتونی با کمک همسرت ارضا بشی

اگه خودارضاییت با حضور همسرته اشکالی نداره ها

ولی اگه تنهایی خودارضایی میکنی گناهش برای خودت که هیچی روی رفتار آینده جنینت خیلی تاثیرات منفی میذاره 

صد در صد روی بچت تاثیر داره  گفتی شوهرت گرمه یعنی چی؟خب دخول نداشته باشی از راه های دیگه ای می ...

ینی مزاجش گرمه نیست ک تو رابطه باهاش ارضا نشم. ولی هفته ای یبار این کار زشتو انجام میدم

❤️
خودم خیلی داغونم بابت این قضیه چکار کنم همسرم گرمه ولی از دخول تو بارداری میترسم  ینی بچم چط ...

نماز

روزه

خواندن قرآن و ادعیه

ورزش

گفتن ذکر و دائم وضو داشتن

نخوردن گرمی

تنها نموندن 

نپوشیدن لباسای تنگ و تحریک کننده

حفظ نگاه از چیزای تحریک کننده

هر لحظه به این فکر کنی که خدا داره نگات میکنه

به عوارضش فکر کنی چروک پوست و پیری زودرس و....

صد در صد روی بچت تاثیر داره  گفتی شوهرت گرمه یعنی چی؟خب دخول نداشته باشی از راه های دیگه ای می ...

چ تاثیری میتونه داشته باشه اخه اون اونجا چی میفهمه مگه😣

اگه توبه کنم هیچ راهی هست

اخه خیلی قران میخونم 

❤️