2777
2789
اره منم صبح همسرم میره ظهر میاد باز عصر میره سر شب میاد. تنهایی کار دستم داد قرانم میخونم بی فای ...

خب سعی کن اوقات فراغتت رو بری پیش مادر یا مادرشوهرت یا دوستات اون لحظه ای که فکرش میاد تو ذهنت به بچت فکر کن که چی ازش قراره در بیاد وقتی مادرش سر بارداریش خودارضایی میکرده

همین الانم دیر نشده قرآن بخون نمازاتو بخون تا ان شالله بچه خوبی به دنیا بیاری

سعی کن دیگه تنها نمونی زیاد

چ تاثیری میتونه داشته باشه اخه اون اونجا چی میفهمه مگه😣 اگه توبه کنم هیچ راهی هست اخه خیلی قران م ...

خدا توبه پذیره 

عزیزم ذات جنین از زمان تشکیل نطفه تحت تاثیر مادرشه هر چه مادرش تو دوران بارداری قرآن بیشتر بخونه نمازاشو سروقت بخونه یه فرزند عاقل و صالح گیرش میاد هر چی هم گناه کنه برعکسه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب سعی کن اوقات فراغتت رو بری پیش مادر یا مادرشوهرت یا دوستات اون لحظه ای که فکرش میاد تو ذهنت به بچ ...

همش میگم دفعه اخره ولی بازم 

کلی ب خودم ب بیراه میگم بعدش چقد از تو دلیم معذرت میخام. بعد ک ی لحظه فکرش میاد تو ذهنم حتی اگه 10 صفحه قرانم بخونم بعدش خاک ب سرم باید اینکارو انجام بدم

❤️
خدا توبه پذیره  عزیزم ذات جنین از زمان تشکیل نطفه تحت تاثیر مادرشه هر چه مادرش تو دوران باردار ...

ای خدا منو بکشه ک بخاطر بچمم نمیتونم خودمو کنترل کنم اه همش ارزوی مرگ میکنم بعد اینکار تا حمومم نرم خوب نمیشم از خودم بدم میاد

❤️
چ تاثیری میتونه داشته باشه اخه اون اونجا چی میفهمه مگه😣 اگه توبه کنم هیچ راهی هست اخه خیلی قران م ...

توبه کن زیاد صدقه بده و قرآن بخون انشاالله که تاثیر نذاره وقتاییکه بیکاری برا خودت یه مشغولیت مثل بافتنی مرتب کردن خونه و اینجور چیزا پیداکن

اگه با دیدن تصاویر مست هجن این کار میکنی همش پاک کن فیل تر شکن هم نصب نکن گوشیت

همش میگم دفعه اخره ولی بازم  کلی ب خودم ب بیراه میگم بعدش چقد از تو دلیم معذرت میخام. بعد ک ی ...

از خدا کمک بخواه خدا ان شالله کمکت کنه

متاسفانه وقتی به هوای نفس رو بدی دیگه کنترل کردنش سخته ولی اگه بتونی یه مدت در حد چند ماه با تمام قوا به جنگ نفست بری میتونی ترکش کنی

تو یه مقاله علمی خوندم که خودارضایی مدلش اینه که هر چ بیشتر بکنی بیشتر میری سمتش یعنی به مرور بیشتر میشه ولی اگه یه مدت سرکوبش کنی از شرش خلاص میشی

توبه کن زیاد صدقه بده و قرآن بخون انشاالله که تاثیر نذاره وقتاییکه بیکاری برا خودت یه مشغولیت مثل با ...

ان شاءالله که بتونم کلی گریه کردم از خدا خاستم کمکم کنه جون بچمو قسم خوردم ک دیگه نکنم 

مرسی ازت دوست عزیز

❤️
ان شاءالله که بتونم کلی گریه کردم از خدا خاستم کمکم کنه جون بچمو قسم خوردم ک دیگه نکنم  مرسی ا ...

حتما میتونی نذر کن انشاالله اگه ترک کردی یه کاری بکنی و برا خودت هم اگه رفتی سراغش یه تنبیه بزرگ درنظر بگیر که دیگه نتونی انجام بدی 

برات دعا میکنم انشاالله که دیگه اینکار نکنی 😊