2777
2789

دوقلوهام تو ۳۷ هفته بدنیا اومدن  امروز بردم واسه شنوایی سنجی گفت هر دوتاش ریفر یعنی تست جواب نداد حالا گفته یکماه دیگه ببرم تو رو خدا کسی اینجوری بوده 

امام رضای عزیزم 🥰ای ضامن آهو ممنونم که ازت که منت سرم گذاشتی و پادرمیانی کردی🤲  یه داداش به دخترام بخشیدی  فداتشم ضامن آهو دامن همه مادران دنیا رو سبز کن و همه رو آرزوهاشون برسون برای حاجت روایی همه مادران صلوات بگید🙏قول میدم اولین سفر پسرم حرم خودت باشه💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم پسرم رادوبار بردم،کلا بچه های نارس میگن دوباربیارید،دلواپس نباش عزیزم،دستگاه رفتن دوقلوهات ...

دستگاه نرفتن ولی خیلی ریزه ان گلم

امام رضای عزیزم 🥰ای ضامن آهو ممنونم که ازت که منت سرم گذاشتی و پادرمیانی کردی🤲  یه داداش به دخترام بخشیدی  فداتشم ضامن آهو دامن همه مادران دنیا رو سبز کن و همه رو آرزوهاشون برسون برای حاجت روایی همه مادران صلوات بگید🙏قول میدم اولین سفر پسرم حرم خودت باشه💝

دستگاه نرفتن ولی خیلی ریزه ان گلم

پس عزیزم دلواپس نباش،بچه منم1800بود خیلی ضعیف بود خوب میشن،سنجش گوش هم من پرسیدم براپسرم گفتن چون نارس هستن باید ماه بعد هم بیارید،انشاالله که ماه بعد میاد تاپیک میزنید که خداروشکر دوقلوهام مشکل نداشتن نی نی های گلت را ببوس

پس عزیزم دلواپس نباش،بچه منم1800بود خیلی ضعیف بود خوب میشن،سنجش گوش هم من پرسیدم براپسرم گفتن چون نا ...

انشالله عزیزم ممنونم 

عزیزم منم پسرم رادوبار بردم،کلا بچه های نارس میگن دوباربیارید،دلواپس نباش عزیزم،دستگاه رفتن دوقلوهات ...

عزيزم لطفا پياممو ديدي ج بده

پسر من نارس ب دنيا اومد هفته ٣٥و اينكه ده روز دستگاه بود دفه اول ١٢روزگي بردم شنوايي سنجي abr ك خوب نبود

دارم از نگراني ميميرم 

بنظرت ممكنه بخاطر نارس بودنش باشه ؟

عزيزم لطفا پياممو ديدي ج بده پسر من نارس ب دنيا اومد هفته ٣٥و اينكه ده روز دستگاه بود دفه اول ١٢روز ...

سلام عزیزم خوبی،گلم اصلا نگران نباش،دوهفته دیگه ببری کاملا سالم هست مطمئن باش،من پسراولم تا گفت دوهفته دیگه بیار مردم ازترس،ولی بعد دو هفته رفتم گفت مشکلی نیست،عزیزم بچه های نارس کلا تمام کارهاشون وتست هاشون باید به نسبت زمانی که از نه ماه کم دارن انجام بشه،مثل همین تست شنوایی الان نوزاد شما بعد دوازده روز تازه سی هفت هفته هست سن جنینیش،وقتی دوهفته دیگه ببری میشه تازه یه نوزاد نه ماهه که تازه بدنیا اومده،گلم دستگاه هیچ تاثیری توی شنوایی نوزاد نداره

گوش اندام شنوایی و تعادل

کلینیک گوش تهران، یکی از جامع ترین کلینیک های گوش کشور است. این کلینیک از متخصصان برجسته ای در زمینه جراحی گوش، حلق و بینی، شنوایی و تعادل بهره می برد.

خدمات کلینیک

۱. انجام آزمایشات تخصصی برای سرگیجه و عدم تعادل

۲. اقدامات درمانی برای توانبخشی سرگیجه

۳. آنالیز گوش میانی و داخلی

۴. درمان وزوز گوش

۵. تجویز و فیتینگ سمعک

۶. آزمایشات تشخیصی پایه و الکتروفیزولوژیک شنوایی

خدمات کلینیک گوش تهران هم برای اطفال است و هم بزرگسالان

برای اطلاعات بیشتر برای رزو نوبت از این مرکز تخصصی گوش می توانید با شماره های زیر تماس بگیرید.

02188202934

02188205806

آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، روبروی بیمارستان دی، ساختمان پزشکان دی (پلاک ۱۲)، طبقه ۹، کلینیک گوش تهران

آدرس اینستاگرام کلینیک: https://instagram.com/tehranearclinic?igshid=efk54g0xk3vy