2777
2789

من خودم یه منتظرم....صد البته که با سقط قلبا مخالفم...ولی خداوند قراره هرکسی رو یجوری امتحان کنه. ..یکی مث من  امثال من داریم به هر دری  میزنیم و نمیشه چون خدا مصلحت نمیدونه چه بسا که داره امتحانمون میکنه که ظرفیتمون  بسنجه ببینه با وجودی که میتونه بده والی تاخیر می ااندازه چقدر هنوز بنده اش هستیم و راضی  به رضاش یا نه فقط بخاطر یه بچه ازش روگردون میشیم....از اون طرف به یکی که شرایطش رو نداره میده که ببینه ظرفیت اون چقدره هیچ وقت فراموش نکنیم رابطه ما با امتحان شدنمون از جانب خدامث رابطه با نفس کشیدنه ینی تا مادامی که نفس می کشیم امتحان میشیم..بله سقط گناهه حرامه و علنا قتل محسوب میشه یه قتل خاموش  خفه شده...ولی هرکس خودشو  میزان ایمانش....که فردای قیامت تو نامه عملش قتل ثبت شده و بایدپاسخگوی بچه ای باشه که حیاتش رو به بهانه فقر شرایط سخت و. ...فنا کرد

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اینکارو کردم چون داشتم جدا میشدم 

اصلا هم پشیمون نیستم . آدم زندگی بچه های بدبختی  که تو آتیش اختلاف پدر و مادر بزرگ میشن رو میببنه حالش از اسم پدر مادر که رو خودشون گذاشتن به هم میخوره 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

عزیزم ،الان زمان قدیم نیست که هزار جور روش پیشگیری هست ،اصلا اگه کلا بچه نمیخوان برن وازکتومی و توبکتومی کنن .

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

کسی نمیخاد نباید بزاره حامله شه اصلاا...

دقیقا.متنفرم ازکسایی که ببخشیداکیف حالشونو میکننو هیچی حالیشون نیست بعدا به فکرسقط میفتن خب عزیزم من اگه نمیخوای مواظب باش.اگرم میخوای سقط کنی خب سقط کن چرا دیگه میای میگی دعاکنین برامواین حرفا

💜خدابامن است💜

عزیزم ،الان زمان قدیم نیست که هزار جور روش پیشگیزی هست ،اصلا اگه کلا بچه نمیخوان برن وازکتومی و توبک ...

من كسي رو ميشناسم كه بعد از زايمانش توبكتومي كرد پيش يه دكتر خوب توشيراز...سال بعدش باردار شد و سقط كرد و از اون دكتر هم شكايت كرد

خدا نكنه بخدا پيش بياد نميشه جلوي تقدير رو گرفت 

الان شما سرزنش كردي كه عزيزم... ايشالا زود زود به هرچي دوست داري و خيرت هست برسي

نمیدونم خیلی وقته تاپیکارو میبینم ذهنم درگیرمیشه تناقض داره شاید ولی باید حرفمو میزدم

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.

توقع ندارین که بهشون بگیم افرین.خب جلوگیری رو گداشتن واسه اینایی که بچه نمیخوان.واسه چند لحظه هوس و لذت یه بچه رو نابود میکنن

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲
من كسي رو ميشناسم كه بعد از زايمانش توبكتومي كرد پيش يه دكتر خوب توشيراز...سال بعدش باردار شد و سقط ...

اینم دیگه شانسش بوده دیگه 😓، احتمالش خیلی کمه .

انگار اون بچه خیلی تمایل داشته دنیا بیاد ، کاش سقطش نمیکرد

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز