2777
2789
البته من الان هفت هفته و چهار روزم . ولي اينكه از هفته قبل تا حالا هم كم رشد كرده نگرانم ميكنه. همين ...

یادم نیس

اما هر روز ک میگذره تو رشد جنین خیلی تاثیر داره

من دوقلو دارم یکیشون تو ۸ هفته هنوز قلبش تشکیل نشده بود ولی تو ان تی قلب داشت

نگران نباش رشد میکنه

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شاید خونت غلیظه. کم رشد میکنه. اب انار و کاهو و اب زرشک بخور. اسپرینم خوبه ولی دکتر بده

چه جالب نشنيده بودم! من كلا آب نميخورم در طول روز ٢-٣ ليوان اب و چاي كلا ميخورم هميشه هم تشنه ام ولي آب دوست ندارم شايد برا همين باشه؟ 

سلام سلام مامانا

خوبين

من بعد اين همه وقت اومدم دنباله ماجرا رو بگم كه شايد روزي روزگاري به درد ماماني بخوره.

اون ني ني من كه رشدش كم بود متأسفانه تو هفته هشتم قلبش هم از كار افتاد و مرد و با نظر پزشك تو خونه با قرص سقط كردم. بماند كه اون دنيا اومد جلو چشمم، اما خب من چون نميخواستم خيلي فاصله بيفته تا اقدام بعدي اصلا نميخواستم كورتاژ بشم . خلاصه كه سقط شد و تا چهل روزم لكه بيني داشتم، و كاملا مثل مادري كه بچه زنده از دست داده عزادار و افسرده بودم.  دكتر گفت كه دو ماه حق اقدام ندارم و ماه سوم ميتونم اقدام كنم، ماه سوم اقدام كردم و همون بار اول باردار شدم با رشد عالي و قلب عالي و الان كه دارم اينو مي نويسم دختر تپلي پنج ماهه ام كنارم خوابيده ، وزن تولدش ٣٩٩٠ بود. هيچ وقت از رحمت خدا نااميد نشيد. هميشه حكمتي پشت هر اتفاقي هست.