2777
2789
عنوان

بختک

265 بازدید | 34 پست

بچه ها من چند مدتیه وقتی میخابم، نمیتونم بیدار شم.تو خواب میدونم که دارم خواب میبینم .همه جا تاررریک.بعد انگار تو خواب از سرجام بلند میشم عین واقعیت.بعد میبینم اونجا خونه من نیس و بزور میتونم ببینم.بعد مبفهمم که خوابم.تلاش میکنم که بیدار شم.با دستام قفسه سینمو هول میدم .تو خواب داد میزنم بیداررررر شوووووو.آیه میخونم صلوات میفرستم.اما بیدار نمیشم.بخدا وقتی چشمامو باز کردم ناله میکردم ازبس اذیت بودم.دیگه بدم میاد بخوابم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی بیدار شدم قفسه سینم نزدیک قلبم بش فشار میومد.سنگین بود.بیشتر وقتا وقتی تنها میخابم اینجوری میشم.وقتی شوهرم صبح.میره سرکار برمیگردم میخابم.و ای کاش نمیخابیدم

آره منم اینطوریم خیلی حس بدیه. مخصوصا وقتایی که تنها بخوابم یا دیر بخوابم 

خدای من ممنونم که بهم لطف کردی که مادر بشم . خدایا به همه منتظرا کمک کن خودت می‌دونی انتظار چقدر سخته.دوستان مهربونم اگه دوست داشتین یه صلوات بدین من بچه ام سالم بغل کنم.التماس دعا
اگر مثل من باشه نه چیزی نمیبینی فقط قدرت تکون خوردن نداری

خب حالا باید چیکار کنین که خوب شین ؟ چه راهی هست اینجوری که آدم نمیتونه بخوابه میترسه

بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕
دعا بنویسم خوبه؟ اخه طبیعی نیس این تکررر بختک

یدقه وایسا شاید یه آقایی بدونه شبا میاد در مورد بختک و جن و اینا خیلی میدونه میخوای صداش کنم !!!

بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕
خب حالا باید چیکار کنین که خوب شین ؟ چه راهی هست اینجوری که آدم نمیتونه بخوابه میترسه

برای من خیلی تکرار نشده

کلا دو یا سه بار بوده

اونم با فاصله

سعی کن موقع خواب اصلا به این قضیه فکر نکنی