2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 55 پست
١٤ساله كه ديگه اون قدر بچه نيست گول بخوره،والا ١٤ساله هاي الآن درسته آدم رو قورت ميدن حالا اگر زير د ...

خیلی معذرت میخوام چرا بی جا قضاوت میکنی وقتی جز اون دایی احمق کسی نباشه که ازش دفاع کنه مثلا اعتماد کنه تو تو شرایط بودی ضربه هاشو خوردی بودی ببینی چطور بچه رو میجزودن

خانومای که بچه دارید تورو خدا مواظب بچه هاتون باشین مریض های جنسی زیادن.من خودم بچم رو میبرم ورزش یا کلاس می‌شینم پشت در کلاس.الانم که داره بزرگتر میشه دارم کم کم بهش میگم مواظب خودش باشه و خدای نکرده اگه مشکلی پیش اومد نترسه و به ما بگه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از این گاهی که داییم خورد مثلا خودشو خیلی جدی نشون میده که مثلا هوایه دختر خالمو داره  از م ...

ب خاله ت بگو ب مادرت بگو بذاريد در جريان باشن وگرنه داييت ب راحتي ب كارش ادامه ميده چون شما ك همش پيش دختر خاله ت نيستي حواست بهش باشه 

ما تو فاميلمون پسر عمه ام اينطوري بود هر دختري و تنها گير مياورد ب زور دست ميزد بهش خواهر من اومد ب مادرم گفت ديگه مادرم همش حواسش بود خونه اونا هم نميرفتيم 

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....

حتما به خاله و مامانت بگید .این حمایتگری ها برای فراموش کردن دخترخالت نیست برای جلب اعتمادشه .کسی که این قدر بی شرافته تا کار خودشو نکنه آروم نمیگیره .مامان شما و خاله باید بدونن

به خاله تون حتما بگین که حواسشون باشه برادرش رو با دخترش تنها نزاره و اول از همه دهن داییه رو هم سرویس کنین. با ترسیدن و آبرو داری فقط به دختر خاله تون آسیب زدین. من خودم تجربه دارم که میگم.

و مهمتر از همه رو دخترخاله تون کار کنین که جلوی همچین ادمایی وایسه

شروع رژیم《13.08.۲018》 ۷۰.۱................۵۰😍
خیلی معذرت میخوام چرا بی جا قضاوت میکنی وقتی جز اون دایی احمق کسی نباشه که ازش دفاع کنه مثلا اعتماد ...

عزيزم من نميگم دخترمقصره ولي آخه دختر ١٤ساله كاملا از تبعات اين كار آگاهه حتي ميتونه جيغ وداد كنه يادش بده خودش از خودش دفاع كنه جامعه پر از گرگ هايي مثل داييت هست

اللهم صَل علي محمد وآل محمد
خیلی میترسه به مامانش بگه 

این ترس خیلی بده بچه باید انقدر اعتماد به نفس داشته باشه که تمام مشکلاتش رو به پدر مادرش بگه.پدر مادر باید خاطر بچه رو جمع کنن که تو بدترین شرایط پشت بچشونن هستن تا اون بچه از چیزی نترسه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

شماچرابه تاحالابه خالت نگفتی اومدی تاپیک زدی که چه راهنمایی کنن یعنی خودت فکرنکردی که بایدبه مادرش بگی که مواظب دخترش باشه چون ادم به برادرش خیلی اعتمادداره اگه به مادرت ومادربزرگت نگی مطمعن باش اتفاق بدتری میفته