2777
2789
عنوان

رابطه

1506 بازدید | 55 پست

بچه ها من یه دختر خاله دارم ۱۴ سالشه خالم داره جدا میشه یعنی چی تا چند روزه دیگه طلاق میگیره خیلی هم دختر خالم آسیب دیده 

یه دایی دارم ۲۷سالشه 

با دختر خالم خیلی صمیمی شده

خیلی افسرده شده ازش پرسیدم گفت قول میدی به کسی نگی میگم وقتی گفت از داییم خیلی بدم اومد اصلا بهش نمیاد انقدر هوس بازو عضوی باشه ازش متنفر شدم

دختر خالم شروع به گریه کرد و گفت دایی بدنه منو لمس کرده میخواست باهام رابطه داشته باشه 😔 دنیا رو سرم خراب شد با گریه میگفت مگه نمیگه جا داداشمه کردم داداشی با اجیش رابطه برقرار میکنه راستم  میگه داییم خیلی ادمه بیشرفیه 

خانوما چیکار کنم یکم حالش بهتر بشه 

نینی یار تاپیکمو حذف نکنیا اینجا همه جای یه که میشه راحت حرف زد 

دایی خرگاو

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😑😐😐😐😐

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!

بهش بگو ازش دوربشه یه جوری حالیش کن خودشوبدبخت نکنه بترسونش بگو دایی روبترسون به یه بزرگتربگید مثل مامان بزرگت

سعی میکنم ازین جمله باباپنجعلی توی زندگیم استفاده کنم"بود بود، نبود نبود!
اوووف اعصابم خوردشد

جدی نگیر

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!

به مادرش بگو تا حواسش بیشتر باشه. خودشم ببرین مشاوره تا از ذهنش پاک بشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

اصولا دایی ها بی شرفن و دیوث من هم توی همین سن و حتا کوچیکتربودم از دایی جا کشم همیچین ضربهدای خوردن.اون دختر ببرمشاوره وحتا اگه خون خونریزی کشت کشتارهم بشه حق اون الدنگ بزارین کف دستش من خیلی راحت کوتاه اومدم و همه ی سال توخودم ریختم اخرشم یه ادم روان پریشم تهش میدونم که ارامش روح ندارم الانم اشفته شدم