2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 55 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اول شکایت کنین نگاه کنین فامیله زشته جواب مردم رو چی بدیم.بعدم خواهرزادتون رو ببرین پیش مشاور 

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

اگه به مادرش نگی بدترین ظلمو در حقش کردی ،چون اون دایی تا تنها گیرش بیاره باز میره سراغش

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
اول شکایت کنین نگاه کنین فامیله زشته جواب مردم رو چی بدیم.بعدم خواهرزادتون رو ببرین پیش مشاور 

نگاه نکنین فامیل چی میگه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
بدنه دختر خالمو لمس کرده ازش لب گرفته دختر خالم‌خودش داییم هول داده و از اتاق اومده بیرون 

بازم خداروشکر زیادی گه نخورده.فقط ب روی دخترخالت نیار ب اون مادر احمقشم بگو طلاق بگیری بچت اینجور بدبخت میشه

ب خاله ات حتماً بگو چون اگه نگي بازم ممكنه دايي خواهر زاده رو تنها گير بياره اذيت كنه  ب داييت ...

بعد از این گاهی که داییم خورد مثلا خودشو خیلی جدی نشون میده که مثلا هوایه دختر خالمو داره  از مدرسه میره دنبالش خیلی گوه خوری میکنه که مثلا دختر خالم یادش بره

١٤ساله كه ديگه اون قدر بچه نيست گول بخوره،والا ١٤ساله هاي الآن درسته آدم رو قورت ميدن حالا اگر زير ده سال بود يه چيزي ولي الآن اون خودش كاملا ميتونه از خودش دفاع كنه وَيا حتي به مادرش بگه

اللهم صَل علي محمد وآل محمد