2777
عنوان

عروس خسیسمون

5017 بازدید | 323 پست

من پدرم ی کارمند سادس و اما خ دست ودلبازه  و عاطفی  بزرگ شدم و خودمم همینطورم 

الان 8 ماهه باردارم  داداشم خونشون ساختمون روبه رومونه زنش تو این 8 ماه ی بارم برای ی بلوز نوزادی نخریده ک منو خوشحال کنه خ ناراحتم یا همیشه جلو من میگه من هرروز ککیک میپزم ی تیکه نیاورده برام چرا اخه اینقد مشت سفته

من اصلا ب دلم نمیشینه دیگ همیشه لباسای تکراری میپوشه هیچ بر نمیگه بیا خونم و...

ی دونه داداش داارم خیر سرم

تو براش چکار کردی

مادرت براش چکار کرده

الان ازش توقع داری

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توقعتو کم کن. اینجوری خودت راحت تری

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

الان میان میخورنت مواظب باش  

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤