2777
2789
از شانس منه والا.شوهرمم دوباره لج کرده میگه اگر قراره خودتو اینجوری داغون کنی دیگه بچه نمیخوام

زود افتادی تو درمان ولش کن اصن زیر شش ماه اقدام باروری خیلی کمه که باردار بشن بجاش دمنوشا گیاهی بخور و جوشونده اگر مشکلی نداشتی البته

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی اگه از کنارشم رد شی چله میفته؟من داخل قبرستون نرفتم ولی از کنارش رد شدم

این خیلی مبحث سختیه  یعنی اگه واردش بشی بیچاره میشی . مثلا شب نباید از قبرستون رد شد خوب ما یکی از خیابونهای شهرمون دو طرفش قبرستون که خیلی شبها از توش رد میشیم و .... قدیمیا خیلی رعایت میکردند ولی ماها قبول نداریم و شاید دلیل مشکلاتمون همینه. البته من خودم اصلا قبول ندارم فقط بعضی وقتها که میشنوم یکم فکرم درگیرش میشه

پشت هرکوه بلند سبزه زاریست پرازیادخدا ودران باغ کسی میخواند که خداهست دگرغصه چرا؟  به همین زودی من به آرزوم میرسم باور دارم که این کار شدنی و من آرزوی خودم رو به دستان توانگر خدای مهربون و بزرگ و قدرتمند می سپارم و بدست آوردنش رو رها می کنم و اکنون من به خدای خودم اعتماد می کنم خدایا دوست دارم
این خیلی مبحث سختیه  یعنی اگه واردش بشی بیچاره میشی . مثلا شب نباید از قبرستون رد شد خوب ما یکی ...

منم الان همه چیزم نرماله هر ماه چند تا فولیکول خوب دارم ولی باردار نمیشم علتشم نمیدونم

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
بچه ها من چند روز بعد اینکه برام نشون اوردن برا نامزدی رفتم‌سرخاک ینی یکی از اقوام فوت کرد ممکنه چله ...

منم دقیق نمیدونم. ولی مثلا شنیدم کسی که لباس عزاداری پوشیده تا چهل روز در مراسم بقیه شرکت نکنه . چهله هاشون قاطی میشه و خوب نیست.

عنوان تاپیک را دیدم اومدم ببینم کسی اطلاعات بیشتری داره

پشت هرکوه بلند سبزه زاریست پرازیادخدا ودران باغ کسی میخواند که خداهست دگرغصه چرا؟  به همین زودی من به آرزوم میرسم باور دارم که این کار شدنی و من آرزوی خودم رو به دستان توانگر خدای مهربون و بزرگ و قدرتمند می سپارم و بدست آوردنش رو رها می کنم و اکنون من به خدای خودم اعتماد می کنم خدایا دوست دارم
منم دقیق نمیدونم. ولی مثلا شنیدم کسی که لباس عزاداری پوشیده تا چهل روز در مراسم بقیه شرکت نکنه . چهل ...

من اطلاعاتی ندارم بخدا

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
منم دقیق نمیدونم. ولی مثلا شنیدم کسی که لباس عزاداری پوشیده تا چهل روز در مراسم بقیه شرکت نکنه . چهل ...

ای بابا چ بد برادر ناتنی مادربزرگم فوت کرد بعد چند روز مامان بزرگم‌اومد عقد من‌محضر 

چقد نگرانم‌ میکنه این‌ چله 

من با یه دعاتویس تلفنی حرف زدم گفت چله داری ولی تو طالعت بچه هس باید چله اتو ببری  بعد شوهرم ...

کاش بری وگرنه نمیشه

به کانالم سربزنید پشیمون نمیشید تو تل گرام سرچ کنید نمد دوزی من حداقل ی نگاه بندازید
اوایل میگفت همه چیز عالیه اما ماه پیش گفت اصلا تخمک ندارم این ماه فقط یکی.حالا دوز داروهارو برده بال ...

وای وای وای چرا آخه چرا این داروها؟ الان چیا مصرف میکنی؟  تو که از اول همه چیز ت خوب بوده چرا دارو بهت داده.مگه کسی  خودش تخمک داره باید بهش دارو بدن این ظلم به رحم و بدن در دو صورت دارو میدن یکی کسی که عجله داشته باشه برا بارداری ک بنظرم هرچند این روند طبیعی طی بشه خیلی بهتره تا با زور  فشار دارو  و شوک  به رحم دیگری هم برا تعیین جنسیت.....تو  مشکلی نداری دارو نخور چه بسا همین داروهای تقویتی باعث شده هورمونات بهم بریزن  این ماه تخمک نداشته باشی....با این داروها رحمت رو عیب دار نکن....

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.
میشه بیای خبرمون کنی که جواب داده یا نه چون زن همسایه مونم اینکارو کرد و میگفت همون ماه حامله شدم

اين ماه كه حامله نميشم ماه قبل سقط داشتم اين ماه هم چون كيست دارم

اول اون بايد درمان بشه ، بعد به حاملگي فكر كنم

وای وای وای چرا آخه چرا این داروها؟ الان چیا مصرف میکنی؟  تو که از اول همه چیز ت خوب بوده چرا د ...

باعث تنبلي تخمدان ميشه

يعني بلايي كه سر من اومده

هر ماه خودم تخمك آزاد ميكردم

به خاطر اينكه بچه دار نميشديم رفتيم سمت متخصص ناباروري 

كلي دارو و آمپول

بعدم حاملگي شيميايي و سقط

الانم كه تنبل شده تخمدانام كيست ساز شده