من شش ساله ازدواج كردم و بهم گفتن چله داري و بهم گفتن بايد بري پيش ماماي خانگي چله تو برداره ...
ببین میشه بگی چرا اینطوری شدی؟ من یه توضیح بالا دادم ببین جز کدوم یکی بودی
پشت هرکوه بلند سبزه زاریست پرازیادخدا ودران باغ کسی میخواند که خداهست دگرغصه چرا؟به همین زودی من به آرزوم میرسم باور دارم که این کار شدنی و من آرزوی خودم رو به دستان توانگر خدای مهربون و بزرگ و قدرتمند می سپارم و بدست آوردنش رو رها می کنم و اکنون من به خدای خودم اعتماد می کنم خدایا دوست دارم
حتماازروی سونووآزمایشت این تشخیص روداده ولی عزیزم استرس خیلی مضرهست وبایدسعی کنی استرس روازخودت دورکنی وهمه چی روبه خدابسپری
خیلیهارو دیدم وقتی بیخیال شدن باردارشدن ان شاءالله به زودی زود بارداربشی برات۱۴تاصلوات میفرستم هم به نیت شما هم به نیت خانمهایی که منتظرن
از جدال با کسی که قدردان محبت های تو نیست بپرهیز اینکه تصور کنی روزی میتوانی او را متوجه اشتباهش سازی درست مثل آب کردن کوه یخ با " ها " است ..چاره ای نیست! باران هم باشی برای کاسه های وارونه کاری نمیشه کرد..."استاد قمشه ای"
اوایل میگفت همه چیز عالیه اما ماه پیش گفت اصلا تخمک ندارم این ماه فقط یکی.حالا دوز داروهارو برده بالا.همه خلق و خوم تغیر کرده.در حدی که همکارام میگن من چمه
من زایمان کردم و بچه م فوت کرد و چهلمم نگذشته بود خیلی جاها رفتم و زن حامله اینارو زیاد دیدم بنظرت م ...
والا منم شنیدم. من خودم 5 ماه سقط کردم رفتم قبرستون قبلش مشکلی نداشتم قلب بچه یه دفعه ایستاد ولی بعد اون دوبار سقط داشتم تو دو ماه . بهم گفتند دلیلش این بوده که قبل چهل روز رفتی قبرستون چله داری!!!!!!
پشت هرکوه بلند سبزه زاریست پرازیادخدا ودران باغ کسی میخواند که خداهست دگرغصه چرا؟به همین زودی من به آرزوم میرسم باور دارم که این کار شدنی و من آرزوی خودم رو به دستان توانگر خدای مهربون و بزرگ و قدرتمند می سپارم و بدست آوردنش رو رها می کنم و اکنون من به خدای خودم اعتماد می کنم خدایا دوست دارم