2777
2789
عزیزم ان شالا به زودی مامان میشی چند سالته؟

۲۹سال۴ساله ازدواج کردم ۲ساله اقدام میکنم اونم شوهر راضی نیس وقت تخمکگذاریم کم کاری میکنه😂😂😂😂

هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند شاید فردا روز شما باشد😍خدا رو شکر مامان شدم😍 خدایا دختر خوشگلمو سالم بغل بگیریم 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شش ساله ازدواج كردم و بهم گفتن چله داري  و بهم گفتن بايد بري پيش ماماي خانگي چله تو برداره ...

میشه بیای خبرمون کنی که جواب داده یا نه

چون زن همسایه مونم اینکارو کرد و میگفت همون ماه حامله شدم

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
۲۹سال۴ساله ازدواج کردم ۲ساله اقدام میکنم اونم شوهر راضی نیس وقت تخمکگذاریم کم کاری میکنه😂😂😂😂

وای از دست این شوهرا

وا😐😐😐دکترا تا نگی یکسال اقدامن نتیجه نداده  دارو نمیدن

از شانس منه والا.شوهرمم دوباره لج کرده میگه اگر قراره خودتو اینجوری داغون کنی دیگه بچه نمیخوام

منم بالاخره مادر شدم🤰💃
من شش ساله ازدواج كردم و بهم گفتن چله داري  و بهم گفتن بايد بري پيش ماماي خانگي چله تو برداره ...

ببین میشه بگی چرا اینطوری شدی؟ من یه توضیح بالا دادم ببین جز کدوم یکی بودی

پشت هرکوه بلند سبزه زاریست پرازیادخدا ودران باغ کسی میخواند که خداهست دگرغصه چرا؟  به همین زودی من به آرزوم میرسم باور دارم که این کار شدنی و من آرزوی خودم رو به دستان توانگر خدای مهربون و بزرگ و قدرتمند می سپارم و بدست آوردنش رو رها می کنم و اکنون من به خدای خودم اعتماد می کنم خدایا دوست دارم
ببین میشه بگی چرا اینطوری شدی؟ من یه توضیح بالا دادم ببین جز کدوم یکی بودی

من زایمان کردم و بچه م فوت کرد و چهلمم نگذشته بود خیلی جاها رفتم و زن حامله اینارو زیاد دیدم بنظرت میشه واسه منم افتاده باشه؟

اره.واسم عجیبه رفتار دکتره ولی دکتر خیلی خوبیه

حتماازروی سونووآزمایشت این تشخیص روداده ولی عزیزم استرس خیلی مضرهست وبایدسعی کنی استرس روازخودت دورکنی وهمه چی روبه خدابسپری 

خیلیهارو دیدم وقتی بیخیال شدن باردارشدن ان شاءالله به زودی زود بارداربشی برات۱۴تاصلوات میفرستم هم به نیت شما هم به نیت خانمهایی که منتظرن

از جدال با کسی که قدردان محبت های تو نیست بپرهیز اینکه تصور کنی روزی میتوانی او را متوجه اشتباهش سازی درست مثل آب کردن کوه یخ با " ها " است ..چاره ای نیست! باران هم باشی برای کاسه های وارونه کاری نمیشه کرد..."استاد قمشه ای"
مگه از نظر دکترت مشکلت چیه؟

اوایل میگفت همه چیز عالیه اما ماه پیش گفت اصلا تخمک ندارم این ماه فقط یکی.حالا دوز داروهارو برده بالا.همه خلق و خوم تغیر کرده.در حدی که همکارام میگن من چمه

منم بالاخره مادر شدم🤰💃
من زایمان کردم و بچه م فوت کرد و چهلمم نگذشته بود خیلی جاها رفتم و زن حامله اینارو زیاد دیدم بنظرت م ...

والا منم شنیدم. من خودم 5 ماه سقط کردم رفتم قبرستون قبلش مشکلی نداشتم قلب بچه یه دفعه ایستاد ولی بعد اون دوبار سقط داشتم تو دو ماه . بهم گفتند دلیلش این بوده که قبل چهل روز رفتی قبرستون چله داری!!!!!!

پشت هرکوه بلند سبزه زاریست پرازیادخدا ودران باغ کسی میخواند که خداهست دگرغصه چرا؟  به همین زودی من به آرزوم میرسم باور دارم که این کار شدنی و من آرزوی خودم رو به دستان توانگر خدای مهربون و بزرگ و قدرتمند می سپارم و بدست آوردنش رو رها می کنم و اکنون من به خدای خودم اعتماد می کنم خدایا دوست دارم
والا منم شنیدم. من خودم 5 ماه سقط کردم رفتم قبرستون قبلش مشکلی نداشتم قلب بچه یه دفعه ایستاد ولی بعد ...

حتی اگه از کنارشم رد شی چله میفته؟من داخل قبرستون نرفتم ولی از کنارش رد شدم