2789
عنوان

برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 25 پست
هرچی شنیدی روبه برادرت بگو،راهنماییش کن ازاین وضع بکشش بیرون نه اینکه فقط همراهیش کنی  هرکسی خ ...

خودش با چشم هم دیده ولی نمیدونم که چش شده وابسته شده میگه اون بد نیست برای خرجش هر کاری میکنه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نمیگم کسانی که ازدواج قبلی داشتن خوب نیستن. اما ایشون قبلا ازدواج کرده؛ بچه داره؛ بزرگتر از برادت هست....  داداشت هم بچه است، سربازی هم نرفته! خیلی انتخاب غلطیه. هم برادرت هم اون خانمه دوباره بیچاره میشه.

متاسفانه خیلی زیاد شده مراقب برادرتون باشد  مطمینی کار ب رابطه نکشیده؟ 😨😨من ی مورد شنیدم& ...

مطمئن نیستم راستش گاهی میگم شاید ... وای واقعا دیگه دارم دیونه میشم آره دوست این خانوم که اونم متاهل هست و بچه داره زنگ میزنه برادرم رو دعوت میکنه خونه میگه تنهام بیا حرف بزنیم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
من نمیگم کسانی که ازدواج قبلی داشتن خوب نیستن. اما ایشون قبلا ازدواج کرده؛ بچه داره؛ بزرگتر از برادت ...

آره اصلا عاقلانه نیست حتی دوست برادرم هم به برادرم میگه که من اونو میشناسم علی اون خوب نیست پاک نیست همه مردها رو میبره خونه ولی برادرم میگه اون حسودی منو میکنه در حالی این آقا از دوران بچگی با برادرم هست مثل داداشن 

خودش با چشم هم دیده ولی نمیدونم که چش شده وابسته شده میگه اون بد نیست برای خرجش هر کاری میکنه

خب بهش بگو توزندگی توهم یه روزی اگه نتونی خوب بهش برسی همین اش و همین کاسه ست،الان خوب چشماتو وا کن

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

خب بهش بگو توزندگی توهم یه روزی اگه نتونی خوب بهش برسی همین اش و همین کاسه ست،الان خوب چشماتو وا کن

مرسی گلم آره امروز باید همینا رو بهش بگم

مطمئن نیستم راستش گاهی میگم شاید ... وای واقعا دیگه دارم دیونه میشم آره دوست این خانوم که اونم متاهل ...

با این چیزایی ک گفتی من مطمئنم کار از رابطه و ... گذشته 

فقط عواقب ارتباط با زن متاهل رو مدام بهش گوش زد کنید 

ان شاله ک براه بیاد 🙁🙁