دوستای خوبم برادر من بیست چهار سال داره لیسانسه داره برای سربازی دفترچه میگیره این روزها خیلی دلتنگ بود خیلی نگرانش شدم تا اینکه اون سری گفت با یه زنی حرف میزده اون خانوم اول ابراز علاقه کرده خودشم یه بچه داره بعد یه مدت گوشی رو خانوما خاموش کرده از برادرم هم چند سالی بزرگه برادر من تا حالا اصلا با هیچ دختری دوست نشده خیلی ساده است حتی تو دوران دانشجوییش بهش می گفتم ازدواج امر طبیعیه بهش فکر کن خواهر بزرگ من دوستش یک دوست مشترک داره با این خانوم که گفتن گویا خانوم خوبی نیستن منظورم رو میفهمین برادر من هم خیلی وابسته شده هر روز میاد درددل میکنه با من میگه دلتنگم گوشی خاموش منم نمیدونم چی بگم میگم صب کن انشالله روشن میشه
خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من نمیگم کسانی که ازدواج قبلی داشتن خوب نیستن. اما ایشون قبلا ازدواج کرده؛ بچه داره؛ بزرگتر از برادت هست.... داداشت هم بچه است، سربازی هم نرفته! خیلی انتخاب غلطیه. هم برادرت هم اون خانمه دوباره بیچاره میشه.
من نمیگم کسانی که ازدواج قبلی داشتن خوب نیستن. اما ایشون قبلا ازدواج کرده؛ بچه داره؛ بزرگتر از برادت ...
آره اصلا عاقلانه نیست حتی دوست برادرم هم به برادرم میگه که من اونو میشناسم علی اون خوب نیست پاک نیست همه مردها رو میبره خونه ولی برادرم میگه اون حسودی منو میکنه در حالی این آقا از دوران بچگی با برادرم هست مثل داداشن
خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
خودش با چشم هم دیده ولی نمیدونم که چش شده وابسته شده میگه اون بد نیست برای خرجش هر کاری میکنه
خب بهش بگو توزندگی توهم یه روزی اگه نتونی خوب بهش برسی همین اش و همین کاسه ست،الان خوب چشماتو وا کن
خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین