2777
2789
بیبی چکمو دیدین

خیلی مبارکه ان شاءالله به سلامت بیاد بغلت

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤
تا یه سال طبیعیه این ماه اقدام کن هرشب من خودم هرشب اقدام کردم استرسم نداشته باش بیخیال باش

هرشب😕شوهرم که هرشب انحام نمیده میگه اذیت میشم...ولی یه شب درمیونو انحام میده...ماه پیش یه شب درمیون انجام دادیم پریود شدم...نمیدونم چرا حامله نمیشم بهمن ماه باید برم دکتر...اصلا موقع اقدام هنوز بلند شدم همه ی اون مایع میریزه...نمیدونم.چرا...مگر اینکه پاهامو بگیرم بالا بلافاصله...هرچند میگن اصن ربطی نداره...

کنارم هستیو آما دلم تنگ میشه هرلحظه💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میترسم ازمایش منفی باشه بخوره تو ذوقم

بی بی 99 درصد درسته من دکترم گفت حتی هازمایشم نرم ت 8 هفته فرستادم سونو

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
هرشب😕شوهرم که هرشب انحام نمیده میگه اذیت میشم...ولی یه شب درمیونو انحام میده...ماه پیش یه شب درمیون ...

منم مثل شمام رفتم دکتر زنان گفت اونایی که تنبلی تخمدان دارم همه اسپرم ها میان بیرون از واژن،،حتما برو دکتر

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
منم مثل شمام رفتم دکتر زنان گفت اونایی که تنبلی تخمدان دارم همه اسپرم ها میان بیرون از واژن،،حتما بر ...

عععع واقعا...خب من همه پریودام.منظمه...سروقت میشم...بیشترم جلو میندازم...یعنی بازم مشکل دارم؟!علائم تنبلی تخمدان چیه؟!موقع تخمک گذاری و پریود یه سره تخمدان سمت راستم درد میگیره...

کنارم هستیو آما دلم تنگ میشه هرلحظه💜
عععع واقعا...خب من همه پریودام.منظمه...سروقت میشم...بیشترم جلو میندازم...یعنی بازم مشکل دارم؟!علائم ...

منم سر وقت ه پریود ی م ولی موهای زائد زیر چونه دارم،،گفت تنبلی و بیشتر با ورزش از بین ببر،،،منم یه ماه در میون تخمدان سمت راست م درد میکنه،،گفت اینا طبیعیه،،حالا منم دارم متفورمین و لترزول میخورم  پنج روزه اصلا حالم خوش نیست،،تکرر ادرار گرفتم،،پریود م لک شده،،خدا به خیر کنه !

عععع واقعا...خب من همه پریودام.منظمه...سروقت میشم...بیشترم جلو میندازم...یعنی بازم مشکل دارم؟!علائم ...

دکی میگفت حتما بالشت بزارید زیر پاهات موقع نزدیکی ،یک ساعتم بلند نشو