2777
2789
عنوان

ناراحتم ازاینکه 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 106 پست
باحال چیه  دارم حرص میخورم بابا 😅😅😅😅

ولش کن حرص نخور پوستت خراب میشه

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون  لحظه که گفت باید گوشیشو میگرفتی میکوبیدی به دیوار 

چهار تا درشت هم بارش میکردی

اینقدر رو دادی بهش که خیلی راحت جلو تو ازین حرفا میزنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

مرداغیرقابل پیشبینی ن درموردهمه صدق نمیکنه

موافقم

بعدا میگه اگه زنم بهم توجه میکرد من سراغ اینا نمیرفتم

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
اوهوم

وای که چقدر آدم هرسش میگیره هیچی بهش نگفتی؟

ببخشیدا ولی بیشعوره بجای اینکه مال زن خودشو نگاه کنه مال اینو اون نگاه میکنه تازه پروپروام میگه به به چندش  

آرامش
والا شوهره من نوکیا دربو داغون داره ۲۴سالشه میگه پیرمردا لمسی دارن من ندارم 😂😂😂میگم نخیرنمیخام بخ ...

خوب کاری میکنی شوهرمن گف میخوام اینستا نصب کن همکارا همه هستن میگن تو چرا نیستی گفتم همکارات خیلی ببخشید غلط کردن اینستا میخوای چیکار همون تل گرام داری بسته دوتا کانال جوک موک برو بشین بخون حال و هوات عوض شه 

بابامنظورم یه چیز دیگس کلا😥منظورم اینه بعصی اقایون هرچی باشه جلو دست دنبال بهتر 

بیخود کردن اقایون

ی مشت هوس باز تشکیل زندگی میدن ی دختر دسته گل رو پژمرده میکنن بخاطر اینکه دنبال بهترن

ما همین زنا رو دادیم ب اینجور مردا 

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
مردا منظوری ندارن  فقط نگاه میکنن  حساس نشو  فقط پیشش به خودت خیلی برس تیپ بزن و ...

دور از جون شوهرت جلو تو به عکس لخت زنی نگاه کنه بگه به به 

تو میری که به خودت  برسی 

تعجبه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

موافقم بعدا میگه اگه زنم بهم توجه میکرد من سراغ اینا نمیرفتم

فک کنم یکی از دلایلی ک اقایون جلو خانوماشون نگاه میکنن همین باشه ک خانوم متوجه بشه خودشو مثل اونا کنه منظورم از لحاظ لباس زیر و لباس شب و..

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱