2777
2789
عنوان

ناراحتم ازاینکه 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 106 پست

عجب وضعی شده چرا اینستا رو فی لتر نمیکنن هرچی هرزه اس ریخته اونجا فقط تل گرام بدبود؟؟

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو هم ب دو.دو.ل مرده 

به به چه چه کن جلو شوهرت

دست اورد ک بزنه تو رو...بیوفت روش خفش کن

والا 

مردا رو باس اینطوری ادب کرد

جدی میگم ادب میشن میفهمن قضیه چیه

اصاب ندارما

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
عزیزم هلو فندقی کجاااو هلو پرتقالی کجا😉😂کدوم بهتر سیر میکنه

خیلی ببخشیدا

اگ اینجوریه

خیار زمینی کجا و خیار سالادی کجا 😶😶😶😐😐😐😑😑😑😞😞🙈🙈🙈🙈🙈

الله اکبر ازین ذهنیتا

(    )
خیلی ببخشیدا اگ اینجوریه خیار زمینی کجا و خیار سالادی کجا 😶😶😶😐😐😐😑😑😑😞😞🙈🙈🙈🙈🙈

خیلی باحالی😂😂😂

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

یه زمانی فقط اس دادن بود چه راحت بودن همه تازه پرینتم راحت میدادن گوشیاهمه ساده بود ،متاسفانه جنبه ی استفاده ازاین چیزاروندارن ملت 

چ فایده بالای خط فقر باشی و پایین خط فهم �....😕  
خیلی ببخشیدا اگ اینجوریه خیار زمینی کجا و خیار سالادی کجا 😶😶😶😐😐😐😑😑😑😞😞🙈🙈🙈🙈🙈 ...

😂😂😂بحث بحث سیر مونی نداشت اقایون خواهرممممم الله اکبر😂😂😂😂

این دنیا کسانی را رها کرد که بیشتر از شما عاشقش بودند🍂

مردا منظوری ندارن  فقط نگاه میکنن  حساس نشو  فقط پیشش به خودت خیلی برس تیپ بزن و ...

دقیقا تازه بی توجه باشی نسبت به این موضوع دیگه پی این چیزا نمیرن اصلا مردا میدونن زنا به چی حساسن عمدا میخوان حس حسادت زناهارو بیشتر کنن 

تا خدا با من است زمانه با من است .
عزیزم هلو فندقی کجاااو هلو پرتقالی کجا😉😂کدوم بهتر سیر میکنه

اینچه حرفیه

تعجب میکنم..لابد خانم هم هستی

این مزخررفات رو بنداز دور

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
دقیقا تازه بی توجه باشی نسبت به این موضوع دیگه پی این چیزا نمیرن اصلا مردا میدونن زنا به چی حساسن عم ...

مرداغیرقابل پیشبینی ن درموردهمه صدق نمیکنه

چ فایده بالای خط فقر باشی و پایین خط فهم �....😕