2777
2789
عنوان

ناراحتم ازاینکه 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 106 پست
اینستاشو حذف کن والا چ معنی میده مرد اینستا داشته باشه 😑😑😑😑😑

والا شوهره من نوکیا دربو داغون داره ۲۴سالشه میگه پیرمردا لمسی دارن من ندارم 😂😂😂میگم نخیرنمیخام بخری خراب میشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه شوهرِ بی جنبه ای! بهتره واسه حذف دیگران و کاراشون آدم رو خودش کار کنه نمیشه که اینقدر بی جنبه باشی و سطحت پایین باشه که واسه سالم موندنت بگی دیگران فلان کارو نکنن! همه جور آدمی وجود داره که هر کاری هم ازشون برمیاد خودِ ما باید شخصیت داشته باشیم

اینچه حرفیه تعجب میکنم..لابد خانم هم هستی این مزخررفات رو بنداز دور

بابامنظورم یه چیز دیگس کلا😥منظورم اینه بعصی اقایون هرچی باشه جلو دست دنبال بهتر 

این دنیا کسانی را رها کرد که بیشتر از شما عاشقش بودند🍂

کاش قبل اوردن اینستا و تلگ.رام اول فرهنگ استفاده ازشو ترویج میدادن😕

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
اینچه حرفیه تعجب میکنم..لابد خانم هم هستی این مزخررفات رو بنداز دور

منم نمیتونم هضم کنم واقعا؛این چیه مدکردن سینه هرچی بزرگتر مثلا جذابتر؛چندتا عکس دیدم زنه اندازه کله گاو فقط سینه داره سر خودش کوچولو مونده خب ببین اندازت چیه اخه

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

کاری ب اینکه چرا نگاه میکنه ندارم؛ ولی اخه چرا جلوی شما :(

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱