باورتون میشه هنوز واس دختر زاییدن زنا کتک میخورن، نمونش امروز بیمارستان بخش زنان شوهره رفت ترخیص زن رو هل داد گف حالا انگار چی زایده برا من ادای مرضارو در نیار باورتون میشه زن حامله پخش زمین شد، شوهره سرش داد زد💔من ک گریم گرفت...یاد حرفا مادر شوهرم افتادم، تو دوران عقدم ول کن نیس، میگ بپا دختر نیاری مگه خودش دختر نبوده؟کافر همه را ب کیش خود پندارد ب من چه شاید من عاشق دختر بچه باشم😟
هرچقدرم بگن پسر مهمه خانواده مهم نیست، من قبول ندارم. پسری که بدونی تو چه خانواده ای بزرگ شده، حداقل میدونی ریشه ش کجاست؟ شاید شاخ و برگ هرز داشته باشه(همه ادما دارن) ولی یه سری رفتارا و افکار از خود خانواده نشات میگیره! زن دوستی. خانواده دوستی. احترام. دختر و پسر
اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خصوصا اینجا خیییییلی میبینم که مخالف ازدواج سنتی هستن و بهترین ازدواج رو فقط دوستی میدونن. چون میگن همدیگه رو میشناسن! بعد وارد خانواده میشن با فرسنگها اختلاف عقیده مواجه میشن
اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
کسایی که اینطور زجر میدن زنشونو و زن زایو رو بخاطر پسر کتک میزنن
ایشالا خدا ۴ تا پسر بده بهشون که قششششنگ بشن بلای جونش
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟