2777
2789
عنوان

کتک

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 65 پست
آدمیزاد-پیدانمیشود❤# ‍ ببخشیدتوهین نشه ب بعضیا🙊

هرچقدرم بگن پسر مهمه خانواده مهم نیست، من قبول ندارم. پسری که بدونی تو چه خانواده ای بزرگ شده، حداقل میدونی ریشه ش کجاست؟ شاید شاخ و برگ هرز داشته باشه(همه ادما دارن) ولی یه سری رفتارا و افکار از خود خانواده نشات میگیره! زن دوستی. خانواده دوستی. احترام. دختر و پسر

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
من موندم چرا به مرد سرکوفت نمی زنن که چرا تو نتونستی پسر  درست کنی وقتی تعیین جنسیت با مرده اگه ...

من ک میگم ب شوهر طرف میگه اگه مغز داشتین میفهمیدین از زنه، کاش اونا ابدیت میشدن

تهران،28ساله،🍁🍁🍁❤❤🍁🍁 عشق پاییز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه یکی نیست بگه اگه زن نبود تو یابو نبودی الن 

من بابا از گل نازک تر بهم نمی گفت شاید با داداشم یکم بحث میکرد ولی هرگز از گل نازک تر نگفته بهم مرد داریم تا مرد 

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 
عزیزمممم بابات عشقه ندیده!❤ خداحفظش کنه، ولی منم از انام ک باباشون پسر میخواس

بچه اول خواهرم پسر بود، به دامادمون گفت تا دختردار نشی نمیفهمی بابا شدن یعنی چی؟ بچه دوم که دختر شد گفت بابا شدنت مبارک!

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
هرچقدرم بگن پسر مهمه خانواده مهم نیست، من قبول ندارم. پسری که بدونی تو چه خانواده ای بزرگ شده، حداقل ...

وای از ادم تظاهر گر، ک چاره نداره💔

بچه اول خواهرم پسر بود، به دامادمون گفت تا دختردار نشی نمیفهمی بابا شدن یعنی چی؟ بچه دوم که دختر شد ...

خدا باباهای مثل بابات و حفظ کنه ایشالله❤

👍👍👍👍👍اتفاقاخانوادش خیییلی مهمه

خصوصا اینجا خیییییلی میبینم که مخالف ازدواج سنتی هستن و بهترین ازدواج رو فقط دوستی میدونن. چون میگن همدیگه رو میشناسن! بعد وارد خانواده میشن با فرسنگها اختلاف عقیده مواجه میشن

کسایی که اینطور زجر میدن زنشونو و زن زایو رو بخاطر پسر کتک میزنن

ایشالا خدا ۴ تا پسر بده بهشون که قششششنگ بشن بلای جونش

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
اخه یکی نیست بگه اگه زن نبود تو یابو نبودی الن  من بابا از گل نازک تر بهم نمی گفت شاید با دادا ...

بابا ها اینجوری فرشتن، خدا حفظشون کنه