2777
2789
عنوان

ازدواج و ...

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 39 پست
من پدرم ازاده شغلش پولای گنده میاد همیشه دستش واسه همین عادت کردم به خرج زیاد و ...واسه همین از زندگ ...

خخخ دیگه بخوای بری ت ی زندگی جدید خیلی ویزا رو باید بزاری کنار 🙂

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔
الان درسته وضع کشور خرابه یکم باید الان باید پول باشه که زندگی کرد ولی پولم همه چیز نیست مرد باید او ...

پول همه چیز نیست ولی خیلی مهمه!اره دقیقا اخلاق خیلی مهمه .و ایشونم اخلاقش خوبه,میدونی یکی رو میخوام که از خودم یه پله بالاتر باشه ولی ایشون پایین تره.مثلا من ماشین دارم اون نداره!یا سطح خانوادش بد نیستا معمولین ولی ما بهتریم.شنیدین میگن مردا باید از هر لحاظی حداقل یه پله سر تر باشن

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین عالیه تو این دوره زمونه بدبختی و بیکار عالیه اولا از شرکت خصوصی بهتره چون حداقل مطمئنی بیکار ن ...

اوهوم .بانک دولتیه ,میدونی حقوقاشون چنده؟!

اینا فقط تو حرفه  اگر تحصیلات داری و شاغلی خیلی مهمه طرفت شعور داشته باشه و تو را و استقلالت ر ...

من اینجوری نیستم دوست دارم مردی که کنارمه هدایت کنندم باشه نه اینکه بخواد اذیت و ازارم بده ها ولی دوست ندارم هرچی که من میگم باشه و ..باید ازش حساب ببرم.این سلیقه منه

اوهوم .بانک دولتیه ,میدونی حقوقاشون چنده؟!

حقوق مهم نیست مزایا مهمه

از تالار عروسی لاکچری بگیر که براشون نزدیک مفته

تا بهترین رستورانهای طرف قرار داد تقریبا مفت

تا هتل و متل برای سفر که رقمش انقدررررر پایینه یک دهم اینکه خودت بخواهی همچین سفری بری

تا بیمه و بیمارستاناشون

تا وام مسکن که قسطاش انقدر کمه خندت میگیره

تا فروشگاهشون که از شیر مرغ تا جون ادمیزاد بدون بهره قسطی میده و......

تا کمک هزینه تحصیل فرزند و کمک هزینه حتی مهدکودک برای مادران شاغل

یعنی وضع یه کارمند بانک دیپلمه از یه استاد دانشگاه و معلم و مدیر  مدرسه و کارمند شرکت خصوصی با همون سابقه خیلییییی خیلییییی بیشتره

خدایا مرسی که هستی 
حقوق مهم نیست مزایا مهمه از تالار عروسی لاکچری بگیر که براشون نزدیک مفته تا بهترین رستورانهای طرف ...

😐😐!!!واقعااا؟!این همه مزایا؟!فکر نکنم ولی رستوران و هتل اینا باش!مطمعنی؟!

اگر اینجوری باشه که خوبه .خودم روم نمیشه بپرسم و نمیپرسمم

😐😐!!!واقعااا؟!این همه مزایا؟!فکر نکنم ولی رستوران و هتل اینا باش!مطمعنی؟! اگر اینجوری باشه که خوب ...

والا بانکی های دور و برم که من میبینم دارن خصوصا دولتی

خدایا مرسی که هستی