2821
2789
عنوان

ازدواج و ...

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 39 پست
اگه خونه در حدی که بتونه یه جای متسط رهن کنه داشته باشه خوبه کارشم بستگی داره درامدش چقدر باشه  ...

تو ذهنش این برنامه رو داره که بخره خونه هرچند کوچیک هر چند قدیمی 

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    
بله دذسته اگر آدم باشد همه که از اول خونه و ... ندارن مهم اینه که آدم باشه صبور باشه بد دل نباشه از ...

نه اصلا اینجوری نیست تا اینجایی که من شناختمش ولی دیگه خیلی لایت و مثبته!مرد یکم باید جذبه داشته باشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بنظرم مردی ک  ک و ن کار کردن داشته باشه مرد زندگیه 🙂

انصافا داره و کاریه😜😂

بستگی داره معیار شما برای ازدواج چی باشه

مرد خوبی باشه خانواده دوست باشه و هرزه و هیز نباشه, و دستش به دهنش برسه

نمیدونم حقوقش چقدره نپرسیدم !ولی کارمند بانکه .تهرانیم .ولی تا جایی که گفتع و میدونم میخواست یه ماشی ...

کارمند بانک باشه حله

وامهای خوب دارن شغل بسیار خوبیه

اگر دوستش داری بچسب ول نکن مبارکه

خدایا مرسی که هستی 
اخلاق داشته باشه کار داشته باشه درست باشه کافیه من شوهر خالم خونه داره ولی اخلاق نداره خونه حالمو کر ...

موافقم ادم باشه طرف خیلی مهمه دستشم برسه به دهنش

نه اصلا اینجوری نیست تا اینجایی که من شناختمش ولی دیگه خیلی لایت و مثبته!مرد یکم باید جذبه داشته باش ...

والا اینقدر اینجا آدم مبینه شوهراشون کتک میزنن و حتی خانمه تو لباس پوشیدنش و تا سر کوچه رفتن آزاد نیستش که میگه گور بابای جذبه 😂😂

انصافا داره و کاریه😜😂

پس خیلی خوبه والا ادمی ک بتونه کار کنه دستش ت جیب خودش باشه بعدا کم کم همه چی میتونه برا زندگیش فراهم کنه

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔
کارمند بانک باشه حله وامهای خوب دارن شغل بسیار خوبیه اگر دوستش داری بچسب ول نکن مبارکه

شغل خوبیه ولی نه انچنان!فقط واماشون خوبه وگرنه حقوقشون پایینه !نمیدونم خیلی دو دلم از طرفی خیلی پسر خوبیه

والا اینقدر اینجا آدم مبینه شوهراشون کتک میزنن و حتی خانمه تو لباس پوشیدنش و تا سر کوچه رفتن آزاد نی ...

نه در اون حد ولی اکثر ما خانما دوست داریم نقش اقایون پر رنگ تر باشه نه اینکه هر کاری که ما میخوایم رو بکنن یا خییییلی دیگه زن ذلیل باشن 

موافقم ادم باشه طرف خیلی مهمه دستشم برسه به دهنش

الان درسته وضع کشور خرابه یکم باید الان باید پول باشه که زندگی کرد ولی پولم همه چیز نیست مرد باید اول اخلاق داشته باشه ادم باشه اهل کار کردن باشه وگرنه با تلاش دو نفره پولم میاد همه از اول پولدار نبودن 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
پس خیلی خوبه والا ادمی ک بتونه کار کنه دستش ت جیب خودش باشه بعدا کم کم همه چی میتونه برا زندگیش فراه ...

من پدرم ازاده شغلش پولای گنده میاد همیشه دستش واسه همین عادت کردم به خرج زیاد و ...واسه همین از زندگیه کارمندی میترسم

شغل خوبیه ولی نه انچنان!فقط واماشون خوبه وگرنه حقوقشون پایینه !نمیدونم خیلی دو دلم از طرفی خیلی پسر ...

ببین عالیه

تو این دوره زمونه بدبختی و بیکار عالیه اولا از شرکت خصوصی بهتره چون حداقل مطمئنی بیکار نمیشه دوما حقوقش از خیلی جاها بیشتره

من یانکی خیلی دارم دور و برم هر بانکی که بگی

قشنگ تو چند سال خونه هم میخره شک نکن

خدایا مرسی که هستی 
نه در اون حد ولی اکثر ما خانما دوست داریم نقش اقایون پر رنگ تر باشه نه اینکه هر کاری که ما میخوایم ر ...

اینا فقط تو حرفه 

اگر تحصیلات داری و شاغلی خیلی مهمه طرفت شعور داشته باشه و تو را و استقلالت رو قبول بکنه 

تو زندگی همه چیز برابر هستش 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز