2777
2789
عنوان

یبوست

170 بازدید | 21 پست

پسر ۴سالونیمه دارم که حدود یکسالونیمه یبوست داره دکتر بهش پودر پیدرولاکس داده وقرص باکلوفن ۱۰که روزی یه نصف میخوره یعنی اگه این دوتا نباشن تا یه هفته هم شکمش کار نمیکنه همش از درد به خودش میپیچه بنظرتون چیکار کنم شنیدم این داروها عوارض دارن خیلی ترسیدم 

بهش کره و الو و لواشک و برگه و روعن زیتون و زیتون بده  راستی خاکشیر جوشیده دادی بهش سریع شکمو راه میندازه

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش کره و الو و لواشک و برگه و روعن زیتون و زیتون بده  راستی خاکشیر جوشیده دادی بهش سریع شکمو ر ...

آره یه مدت کلا ناشتا بهش خاکشیر جوشونده میدادم فقط دلپیچه میگرفت اما دفع نمیکرد

آره یه مدت کلا ناشتا بهش خاکشیر جوشونده میدادم فقط دلپیچه میگرفت اما دفع نمیکرد

من به بچم هر وقت اینو میدم سریع شکمش کار میکنه 

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
کلا زیاد اهل نوشیدنی نیست به جز آب .حتی شیرم خیلی کم میخوره

من خودم خیلی یبوست داشتم و شقاق گرفتم آخر فهمیدم آب سرد نوشیدنی های سرد یبوست میاره برام از وقتی آب ولرم و چیزهای گرم‌می خورم شکر خدا برطرف شده شما هم امتحان کن آب گرم‌بدید بخوره 

عاشق‌ِ ِآرامش ِ إسمتَم خُـــ ــــدا.......
من به بچم هر وقت اینو میدم سریع شکمش کار میکنه 

بچه من نمیدونم چرا یه دفعه اینجوری شد البته یه تصادف شد که بچم تو اون ماشین بود بعد تصادف اینجوری شد که دکتر گفت بهش شوک وارد شده .من میگم این چه شوکیه که بعد یکسالو نیم هنوز برطرف نشده .

بچه من نمیدونم چرا یه دفعه اینجوری شد البته یه تصادف شد که بچم تو اون ماشین بود بعد تصادف اینجوری شد ...

انشاالله زودتر خوب بشه چون خیلی عوارض یبوست ناراحت کنندس

دردی هست وحشتناک یعنی دستشویی کابوسه کابوس من میلرزیدم تو  دستشویی از ترس

شما با کپسول ویتامین ای مقعدتونو چرب کنید زخمتون زود خوب میشه ی کپسول که با سوزن سوراخ کنید برای دوبار کافیه چون منم گاهی این مشکل برام پیش میاد