2789
عنوان

دعوا

212 بازدید | 23 پست

بچه ها شوهرم منو اصلا بیرون نمیبره یه پیاده روی ساده بخدا توی یه آپارتمان کوچیک پوسیدم دوران عقد که میگفت صب کن ماشین بخرم حتی سیزده بدر هم نرفتم اولها زیاد می گفتم ولی دیگه نمیگم هشت ماهه اومدم خونه خودم حتی خونه مامانم هم نمیبره گاهی خودم می رم اون سری یه هفته مرخصی داشت هیچ جا نبرد امروز تو خونه داشتم پیاده روی میکردم گفت بیا بشین منم گفتم تو داری منو زنده به گور میکنی من دیگه تنگی نفس پیدا کردم سر اون موضوع دعوام کرد گفت شروع نکن ها گرفت خوابید منم دارم گریه میکنم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

خودتون ب خودتون اهمیت بدید 

سرتونو گرم کنید  کلاس برید  ، دنبال یه فعالیت مفید باشید ، 

اینطوری هم بیرون خونه اید و هم حس ارزشمند بودن می کنید 

منتظر کسی نمونید  ... 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خودتون ب خودتون اهمیت بدید  سرتونو گرم کنید  کلاس برید  ، دنبال یه فعالیت مفید باشید ...

مرسی فدات خودم تدریس میکنم ولی خوب هفته ای سه روز هست گاهی دوست دارم پیاده روی ساده ببره منو

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

منم شوهرم اجازه نمیده جایی برم اخه دوتا بچه کوچیکم دارم سخته البته  فقط تا خونه مامانم یا مامانش با آژانس میرم ...ناراحت نباش عزیزم کم کم درست میشه

عضو مانکن های 1400    عضو گروه آبی  وزن اول72.800....وزن فعلی 65.....وزن هدف 60.....وزن ایده آل58....امیدوارم که میرسم تاریخ شروع اول مرداد
حتی خرید هم نمیرید

خرید میریم خرید خونه رو خودش موقع اومدن از کار میخره ولی برای لباس چند ماه یبار

مرسی فدات خودم تدریس میکنم ولی خوب هفته ای سه روز هست گاهی دوست دارم پیاده روی ساده ببره منو

خودتون برید پیاده روی ... با ذوق و شوق هم از حس و حال خوب تون تعریف کنید ... ناخودآگاه ایشونم ممکن مشتاق شن و همراهی تون کنن

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
منم شوهرم اجازه نمیده جایی برم اخه دوتا بچه کوچیکم دارم سخته البته  فقط تا خونه مامانم یا مامان ...

منم به کلاس با آژانس میرم

پس میری از خونه بیرون فکر کردم زندونی 

عضو مانکن های 1400    عضو گروه آبی  وزن اول72.800....وزن فعلی 65.....وزن هدف 60.....وزن ایده آل58....امیدوارم که میرسم تاریخ شروع اول مرداد
خودتون برید پیاده روی ... با ذوق و شوق هم از حس و حال خوب تون تعریف کنید ... ناخودآگاه ایشونم ممکن م ...

اجازه نمیده تنهایی برم بهانه میگیره دعوا میندازه 

پس میری از خونه بیرون فکر کردم زندونی 

با آژانس میرم تنهایی جایی نمیرم

من که همش توخیابون هستم اگه تو خونه بمونم حالم بد میشه با دختر کوچولوم می ریم قربونش برم

چه خوب