2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما فقط نیستی شوهر خواهرم صد بدتره و خیلی در عذابه بنده خدا دو تا دختر داره 13 و 15 سال که متاسفانه اونا هم سرکش هستن مامانشون رو دوس دارن و بهش حق میدن اما در عمل بسیار سرکش هستن و جواب پس میدن 

میخاد جدا بشه اما بچه هاش رو نمیدونه چه کنه چون با پدر اصلا نمیسازن و نمیرن این هم درآمدی نداره نهایتا خرج خودش رو در بیاره  اصلا هم روی خونواده حسابی نداره

شما فقط نیستی شوهر خواهرم صد بدتره و خیلی در عذابه بنده خدا دو تا دختر داره 13 و 15 سال که متاسفانه ...

همین خونواده ها گند میزنن ب زندگی آدم

بنده خدا خدا ذلیلشون کنه

چیزی واسه گفتن ندارم😊
اما چی ب خدا انگار ی زنه ۴۰,۵۰ساله ام دیگ روحیه ندارم افسرده شدم

گلم بخدا یه چیزهای هستش نه میشه به کسی گفت نه کسی هستش که ادم حرف دلشو بهش بگه راهنماییم کنه بخدا دیگه از زندگی خسته شدم 😢😢😢😢

حیف مجردی😢😢😢
گلم بخدا یه چیزهای هستش نه میشه به کسی گفت نه کسی هستش که ادم حرف دلشو بهش بگه راهنماییم کنه بخدا دی ...

خب یعنی انقد بده ک هم خصوصیه هم خستت کرده

چیزی واسه گفتن ندارم😊
همین خونواده ها گند میزنن ب زندگی آدم بنده خدا خدا ذلیلشون کنه

اتفاقا اینم مادر شوهرش  و خونواده شوهرش خیلی نقش داشتن همش بهش میگفتن برات زن بگیریم اینو ول کن چون اونا کرج بودن اینا تهرانن و میخاستن پسرشون بره بچسبه بهشون بدبختی اخلاقم ندارن

از این طرف شوهرش هم خودش سرتاپا عیبه بی عرضه هست بی مسئولیته فحاشی میکنه دست بزن داره و خیلی عیبا 

خواهر منم مث شما افسرده شده نه میتونه بچه هاش رو رها کنه نه انقد بچه سر به راهی هستن بتونه مسئولیتشون رو بپذیره چون همین الان به روش میان از آینده میترسه