2777
2789
عزیزم حتما خیلی عصبیه و کنترل خشم نداره شما یک مدت اصلا دهن به دهنش نذار شاید درست بشه

آخه خب زندگیه نمیشه ک از عصبیم بدتره 

ی مدت خوب بودیم همش کنترل میکردم اما دوباره رفتیم تو خونوادش و فامیلاش از این رو ب اون رو شد

چیزی واسه گفتن ندارم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا اینم مادر شوهرش  و خونواده شوهرش خیلی نقش داشتن همش بهش میگفتن برات زن بگیریم اینو ول کن ...

خاک تو سرشون اینام منو چسبوندن ب خودشون اما گند میزنن ب زندگیم

چیزی واسه گفتن ندارم😊

راستش با این که من همسرم اخلاقاش خیلی خوبه و مسئولیت پذیره اما از دیدن درگیری ها و مشکلات زندگی اینا ناشککری نباشه اما گاهی میگم کاش بچه دوم رو نمیاوردم

چون اصرار همسرم و دخترم بود این بچه من مردد بودم اما گاهی میگم بچه این میشه کلا بدبین شدم به آینده به بچم و زندگی و مردا

اتفاقا اینم مادر شوهرش  و خونواده شوهرش خیلی نقش داشتن همش بهش میگفتن برات زن بگیریم اینو ول کن ...

اون بچها که گناهی ندارن همین رفتارها رو از پدرمادرها یاد می گیرن دیگه خیلی سخته ولی باید سعی کنیم به خاطر بچها هم که شده کوتاه بیایم و محیط خونه رو براشون امن کنیم

آخه خب زندگیه نمیشه ک از عصبیم بدتره  ی مدت خوب بودیم همش کنترل میکردم اما دوباره رفتیم تو خون ...

اگه به خانوادش حساسه اصلا راجبشون باهاش صحبت نکن سعی کن اگه از چیزی توی خانوادش ناراحت می شی به خودشون بگی و اصلا پای شوهرت رو وسط نکش که بدتر نشه

اون بچها که گناهی ندارن همین رفتارها رو از پدرمادرها یاد می گیرن دیگه خیلی سخته ولی باید سعی کنیم به ...

خب سخته شما میگی اما نمیشه الان خواهرم به جایی رسیده میگه همه میگن بمون و بسوز 17 سال موندم و سوختم اما درست نشد الان دیگه بریدم و اگر ادامه بدم بدونین به بهای بچه هام خودم نابود میشم 

فک کنین خیلی داغون شده روحیش آخه شوهرش خیانت هم کرده زیاد و هربار هم با عذرخواهی تمومش کرده تقریبا دلش شکسته و ازش بیزاره

میگه حتی نمی تونم نگاهش کنم حس شکست داره بهش میگیم بچه هات رو ول کن نمی تونه میگیم بمون نمی تونه خلاصه شرایط سختیه

اگه به خانوادش حساسه اصلا راجبشون باهاش صحبت نکن سعی کن اگه از چیزی توی خانوادش ناراحت می شی به خودش ...

ب خودشونم گفتنی ۲تا میزارن روش تحویل این میدن اینم دهن بین و بچه ننه

چیزی واسه گفتن ندارم😊
خب سخته شما میگی اما نمیشه الان خواهرم به جایی رسیده میگه همه میگن بمون و بسوز 17 سال موندم و سوختم ...

منم میترسم شرایط آیندم مث خواهر شما شه 

اما بازم مث خواهرت کسی پشتم نیست

چیزی واسه گفتن ندارم😊