2777
2789
عنوان

مادرشوهر😠😠😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 61 پست

فاطمه بنظرم بگو..منم همین فکرا رو میکردم میگفتم ولش کن نگم بهتره رابطمون به تنش میفته ولی اشتباه محضه..بزا بفهمه خانوادشم چه اشتباهاتی میکنن ..من نگفتم ولی خانوادش از اونور هررر چی از من میدیدن حتی چرت و پرت به شوهرم میگفتن الانم شوهرم میگه تو بد بودی .میگم اونام بد بودن میگه اگه بد بودن تا حالا میگفتی 😔هررررررچی ازشون دیدی بهش بگو ولی با زبون

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم سعی کن کم حرف بیاریو ببری چون فقط باعث میشه خانوادت جلو چشم شوهرت بد شن،چیزیم میشه اهمیت نده ب ...

درسته باید یه جوری رفتار کنه که شوهرش فک کنه فاطمه خانواده اونو دوس داره ولی بنظرم درست نیس اشتباهات اونا رو نادیده بگیره.بالاخره شوهرش باید بدونه چون فاطمه هم ساکت باشه نادیده بگیره اونا ساکت ننشستن و مدام با سیاست بدیاشو پیش پسره میگن.

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
درسته باید یه جوری رفتار کنه که شوهرش فک کنه فاطمه خانواده اونو دوس داره ولی بنظرم درست نیس اشتباهات ...

اره دقیقا ولی خب اینم باید با سیاست رفتار کنه،گاهی ما عروسا از چیزای بیخودی ناراحت میشیم ک اگ طرف مقابل مادرخودمون بود هیچ وقت ناراحت نمیشدیم

لبخند تورا به دنیا ندهم😍
اره دقیقا ولی خب اینم باید با سیاست رفتار کنه،گاهی ما عروسا از چیزای بیخودی ناراحت میشیم ک اگ طرف مق ...

باورت میشه من ازمامانم خیلی زیادناراحت میشم؟؟؟؟😕😕😕😕

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
فاطمه بنظرم بگو..منم همین فکرا رو میکردم میگفتم ولش کن نگم بهتره رابطمون به تنش میفته ولی اشتباه محض ...

نمیدونم که خدالعنتش کنه پدرمودراورده آخه چی میخواد ازجون من بزاره زندگیموکنم دیگه پیرم کرده بخدا دختراشوببینی ۱۰۰کیلوعن من شدم پوست واستخوون انقدر اذیتم میکنن امیدوارم خدابزاره توکاسش....بیچاره مامانم میگه میخواستم سلام بدم برگشت اونورمیگم منم دیگه نگاش نکردم حالامیخوادبره به نامزدم بگه مادرفاطمه منودید برگشت اونور ماروخراب کنه ای خدا چیکارکنم با این زن؟؟؟؟؟😭😭😭😭😭

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
اره دقیقا ولی خب اینم باید با سیاست رفتار کنه،گاهی ما عروسا از چیزای بیخودی ناراحت میشیم ک اگ طرف مق ...

اون که بله.سر هرچیزی که نباید ناراحت شد

نمیدونم که خدالعنتش کنه پدرمودراورده آخه چی میخواد ازجون من بزاره زندگیموکنم دیگه پیرم کرده بخدا دخت ...

کاری نداره که اگه میدونی میخاد بگه تو پیش دستی کن زودتر به نامزدت بگو

نمیدونم که خدالعنتش کنه پدرمودراورده آخه چی میخواد ازجون من بزاره زندگیموکنم دیگه پیرم کرده بخدا دخت ...

برا همین میگم باید با شوهرت گرم بگیری ...اونو بکشی سمته خودت ک اگه چیزی هم بهش گفتن تو هم راحت بتونی ب شوهرت نفوذ کنی ....اولش سخته البته ...قطعا اولش طرف اونارو میگیره اگه با ارامش بری جلو و احترام داشته باشی ..خیلی زود میاد سمتت ....البت اینا مال اول زندگیه ..اونا هم اگه بدونن دخالتاشون رو رابطه شما تاثیر نداره از در دوستی وارد میشن ...

برا همین میگم باید با شوهرت گرم بگیری ...اونو بکشی سمته خودت ک اگه چیزی هم بهش گفتن تو هم راحت بتونی ...

ممنونم عزیزم درست میگی خواهرشوهرم انقدرسیاست داره باروی خوش وچرب زبونی شوهرشورام خودش کرده ولی من خیلی بی سیاستم زودجوش میارم زودناراحت میشم وهمه چی بهش میگم بعدش خودم پشیمون میشم😭

اصلا زنی ک زود جوشه مخصوصا تو زندگی مشترک هیچی ب دست نمیاره و احترامی هم نداره رو خودت کار کن ..تو ه ...

مرسی عزیزم