2777
2789
عنوان

مادرشوهر😠😠😠😠

1347 بازدید | 61 پست

اونایی که تاپیکای منوخوندین وشرایطمومیدونین....من به دلیل رفتارای همسرم ودخالتای خانوادش قراربودجداشم ومهریمواجراگذاشته بودم که همسرم اومدگفت منوببخش وجبران میکنم ومشاوره میام وفلان به خانوادم وفامیلامونم زنگ زد واخرسراجازه دادم اومد باخانوادم حرف زد....حالامیگه بیام خونتون وبریم بیرون که فعلا بابام اجازه نمیده فقط ازطریق پیام واینادرارتباطیم....عقدم وماهمسایه ایم حالامامانم مادرشوهرمو بیرون دیده مادرشوهرم برگشته اونور به نظرتون به نامزدم بگم این موضوع رو؟؟چون جلوی شوهرم خیلی خودشونو شیرین میکنن....توهین ممنوع😊

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

نه نگو سیاست سیاست سیاست

چرانگم؟؟؟اگه نگم خوبه به نظرشما؟؟؟میشه راهنمایی کنین؟

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
نه بابا ولش كن به خاطر بقيه آيندت را خراب نكن

اخه پیش نامزدم همش میگه من دوس ندارم جداشین ولی زیرزیرکی نیش میزنه

چرانگم؟؟؟اگه نگم خوبه به نظرشما؟؟؟میشه راهنمایی کنین؟

تو تازه اشتی کردی این مشکل بین مامان تو و مامان اونه به تو و شوهرت چه ربطی داره اگه بگی از اونجا ک شوهرت خانواده دوسته و حساسه روشون حق رو ب تو نمیده تو رابطه ی خودت رو داشته باش حتی اگه از مادرشوهرت هم متنفر شدی بهش نگو اون مادرشه مادررررررر....خودشیرینی کن الکی تعریف کن ک از اونور آگه مادرشوهرت بدتو  ب شوهرت گفت شوهرت باور نکنه ...تازه اشتی کردید این بحثا پیش میاد زمان حل میکنه اینارو تو خودتو دخالت نده انگار ک اصلا مادرت مادرشوهرتو ندیده

تو تازه اشتی کردی این مشکل بین مامان تو و مامان اونه به تو و شوهرت چه ربطی داره اگه بگی از اونجا ک ش ...

ممنونم عزیزم...مرسی ازراهنماییت..مامانم بنده خدامیگه میخواستم سلام بدم چون مادرش بزرگتره میگه برگشت اونور

ممنونم عزیزم...مرسی ازراهنماییت..مامانم بنده خدامیگه میخواستم سلام بدم چون مادرش بزرگتره میگه برگشت ...

دیگه اون ادبشو.نشون داده تو بری بدشو بگی شوهرت باور نمیکنه چون مادرشه اصلا ب روت نیار چون تازه اشتی کردید زمان ک بگذره خارش اونا هم بهتر میشه 😀😀