2777
2789
عنوان

مادرشوهر😠😠😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 61 پست

وای چجوری راضی شدی که آشتی کنی و باهاش ادامه بدی😧😐

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
وای چجوری راضی شدی که آشتی کنی و باهاش ادامه بدی😧😐

خب حس کردم منم بعضی رفتارام بدبوده به هردومون یه فرصت دوباره بدم چون معمولا همه ی زندگیامشکلات دارن خداکنه که ایندفعه درست شه اگه نشددیگه....

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من خودم اوایل ازدواج خیلی لوس بودم مادرشوهرم میگف چای درس کن براخودت میگفتم این دستور داده انگار من ...

افرین به تو😊😊😊😊منم بایدهمینطوری باشم پس😄البته اگه بتونم😧😧😧😧

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
خب حس کردم منم بعضی رفتارام بدبوده به هردومون یه فرصت دوباره بدم چون معمولا همه ی زندگیامشکلات دارن ...

من طبق چیزایی که خودت تعریف کردی رفتار یا کار بدی از تو ندیدم،اصن مقصر نبودی،انشالله درست بشه همه چی عزیزم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
افرین به تو😊😊😊😊منم بایدهمینطوری باشم پس😄البته اگه بتونم😧😧😧😧

میتونی اگ کمتر حرص بخوری و فک کنی به حرفاشون،هیچ وقت پیش شوهرت از بدی خانوادش نگو،هرچقدم بد باشن خانوادشه

لبخند تورا به دنیا ندهم😍
من طبق چیزایی که خودت تعریف کردی رفتار یا کار بدی از تو ندیدم،اصن مقصر نبودی،انشالله درست بشه همه چی ...

ممنونم عزیزم😊😊😊😙😙😙😙ولی اونامیگن رفتارات اشتباه بود بهونه های الکی میگیرن....فعلایه فرصت دادم ببینم آدم میشه یانه که اگه نشه ایندفعه تمومه

میتونی اگ کمتر حرص بخوری و فک کنی به حرفاشون،هیچ وقت پیش شوهرت از بدی خانوادش نگو،هرچقدم بد باشن خان ...

درسته👍

ممنونم عزیزم😊😊😊😙😙😙😙ولی اونامیگن رفتارات اشتباه بود بهونه های الکی میگیرن....فعلایه فرصت دادم ...

انشالله که قدرتو بدونه،باهم خوش باشین از این ببعد

این تظاهر و خیلی از مادرشوهرا دارن برا همین اسمش بد در رفته ..اما خانومی این تویی ک باید رابطتو با شوهرت و خانوادش بسازی ...شاید پسرش حتا بدونه ک اون بدجنسه ولی پیش تو خودداری میکنه  توهم زرنگ باش .....بدشو نگو ب شوهرت فعلاتا ا رابطتون حسابی گرم بشه خودت میفهمی کی دیگه شوهرت محل حرفت میده ..اولش تو باید کوتاه بیای تا زندگیت ساخته بشه ...مردا اول طرف مادر خاهرن اگه زن صبور و دانا باشه بمدت شش ماه تا یکسال آروم آروم میان سمت زنشون ...اما اگه زنشون جیغ جیغو ونابلد باشه مرد بیشتر میره سمت خانواده خودش ....اما این مورد شما ..یمدت ک اصلا غر نزدی و گیر ندادی و یوقتی ک حسابی رابطتون اوکی بود ...حرفشو پیش بنداز با خوشرویی بگو دوس داشتم مامان جان یکم گزشت میکرد ورابطه هارو درست میکرد ..البت پیش ومیاد وشاید هنوز دلخوره و از این حرفا ...اگه شوهرتم موضع بدی گرفت تو گزشت کن )...

این تظاهر و خیلی از مادرشوهرا دارن برا همین اسمش بد در رفته ..اما خانومی این تویی ک باید رابطتو با ش ...

ممنونم عزیزم حرفات کاملادرست ومنطقیه بایدهمین کاروکنم

مادر شوهرت ادب و شخصیتش و نشون داده . محل ندید میفهمن که خودشون و رفتاراشون اصلا براتون مهم نیستن اگ ...

نه بابااصلاخجالت سرش نمیشه انقدر.....هست...مامانم گفت به درک شخصیت خودشونشون دادا مهم نیست