2777
2789
عنوان

پسردارشدن

3173 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من۱ماه عقب انداختم فک کردم باردارم اما نبودم بعداززدن امپول پروژسترون ۱،هفته بعد پریودشدم.ازاین ماه به صورت جدی میخوام اقدام کنم ی دختردارم حالا ی پسرمیخوام راهنماییم کنین چی بخورم چیکا کنم.pcoهستم بگید چی خوبه برای تنبلی تخمدان.عفونتمم لب مرزبوده درحال خوردن سفیکسیم۴۰۰هستم.فردا پریودم تموم میشه درضمن فردای روزی ک امپول پروژسیترون زدم رابطه داشتم احتمال داره بارداری صورت بگیره بعدازامپول پروژسترون😟😟😟

مگه  یک هفته بعدش پریود نشدی دیگه احتمال نداره ..اون رابطه کلا منتفیه

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین روز هفت پریودی اقدام کن درصداحتمال پسر هشتادررصده بجه منم پسر شد هررور تابیست و س پریود یایروز درمیون بدم جون هفت پریودی قویه میکیره و احتمال پسربالاس بعدشوهرتم چیرپزای گرمی باید بخوره شوهرمن ک اصلاسردی دوسنداره

سرسری ردشو و زندگی کن دقت دق ات میدهد

ب جای سفکسیم 

فلوکونازول بخور چون خون رو قلیایی میکنه و باعث پسر زایی میشه 

ولی زیاده روی نکنی فدق العاده برا کلیه ضرر داره

جوش شیرین تزریق کن تو واژنت یا  بشین تو وان جوش شیرین یا اینکه با آب قاطی کن بخور 

آناناس هم خوبه بخوری 

ب همسرت هم ویتامین ای و ث بده 

گرمی هردوتون بخورید 

در کل عزیزم هر چی خدا بخواد همون میشه

ب جای سفکسیم  فلوکونازول بخور چون خون رو قلیایی میکنه و باعث پسر زایی میشه  ولی زیاده رو ...

ممنون ازت عزیزم الان۱ماهه هرروز خرما میخوریم.ودم کرده زیره وهل ودارچین...تاببینیم خدا چی میخواد

عه میگن ک اتفاقا اینجور دختر میشه  باید روره تخمک گذاریش اقدام کنه

منم شنیدم برا پسردارشدن باید روز تخمک گذاری اقدام کرد...کیت تخمک گذاری دارم ازفردا میزارم

ممنون ازت عزیزم الان۱ماهه هرروز خرما میخوریم.ودم کرده زیره وهل ودارچین...تاببینیم خدا چی میخواد

ببين هزيزم تغذيه روي اسپرم ٣ماه بعد جواب ميده يعني شما و همسرتون از الان براي ٣ماه بعد مستونيد برنامه ريزي كنيد و تغذيتونو تنظيم كنيد

همه چی میتونه بهتر بشه,فقط کافیه خودمون بخوایم
انشالله ک خدا صلاحتونو تو چیزی ک دوست دارید  قرار بده عزیزم

تشکرازت خانومی...دعاکن برام به شدت پسرلازمم.اما عاشق دخترمم...دخترم داداش میخواد هرروزمیگه مامان داداشیم کی میاد.😭مهروجانمازبرمیداره باخدارازو نیازمیکنه بهش داداشی بده😁😂هرچی قسمت بشه

لينك ميدموارد تاپيك شو

سه ماه دقيق رعايت كن

همه موارد رو

انشالله همون كه ميخواي ميشه

دقت كن فقط گرمي خوردن مهم نيست!

غذاهاي درست خوردن مهمه!

خيلي گرمي جات اصلا براي پسردار شدن مناسب نيستن

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻