2777
2789
عنوان

پسردارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3173 بازدید | 21 پست
پس فعلا اقدام نکنم یعنی😢

میگن رژیم غذایی زیاد تاثیر نداره 

شما فعلا لبنیات نخور 

جوش شیرینو فلوکونازولو 

و روزه تخمک گذاریتو رعایت کن 

و همچنین یه ۵ روزی رابطه نداشته باشید بعد اقدام کنید 

میتونی هم برای اطمینان از روزه تخمک گذاریت بری سونو فولیکول بدی 

همین ماه هم اقدام کن عزیزم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام استارتر جان

منم pco بودم از نظر پزشکی به من چند تا دکتر گفتن یا باردار نمیشی یا خیلیییی سخت، یک سال بهم داروهای جور واجور دادن اخرشم فقط یا کیست ها کم و زیاد میشد یا نتیجه ای نمیداد خیلی سونو دادم آز دادم، تهش با طب اسلامی با دو تا دارو به نام ابهل و قرص خون خوب شدم و ماه بعد باردار شدم

دوستمم باز تنبلی تخمدان داشت رفت طب اسلامی بهش دو سه تا دارو داد همون ماه باردار شد، یکی از داروهاش از روز هفت پریودی شروع میشه تا 14

میتونی بری بگیری اونو، البته به طبیب بگی مشکلتو و خودتو نگاه کنه مزاجتو تشخیص بده خودش دارو میده برات ممکنه با مال من عرق کنه نسخه ت

برای پسر شدن هم خیلی راه ها هست، رژیم غذایی، خوردن کاسنی توسط مرد، خود گیاه کاسنی رو بجوشون از دو هفته قبل از اقدام هر روز حداقل یک بار به همسرت بده(خودت بخوری دختر میشه)

یه راه خیلی مطمئن هم اینه که آبزن جوش شیرین بزنی

یه قاشق جوش شیرین تو یه لیوان آب جوسیده سرد شده حل کن با سورنگ گاوی تزریق کن تو واژنت کمی دراز بکش بعد پاشو برو دستشویی تخلیه ش کن(نشورش) بعدش اقدام کن

محیط واژن قلیایی میشه اسپرم های دختر میمیرن، فقط پسر ها زنده میمونن 

اینارو ما تقریبا کل خانمای خانوادمون امتحان کردن برای جنسیت

از جدال با کسی که قدردان محبت های تو نیست بپرهیز، اینکه تصور کنی روزی میتوانی او را متوجه اشتباهش سازی، درست مثل آب کردن کوه یخ با "ها" است...چاره ای نیست؛ باران هم باشی، برای کاسه های وارونه کاری نمیشود کرد -الهی قمشه ای

آهان راستی، اگه دوره هات 28روزس، روز14ام اقدام کن

و دور روز قبل و بعدش یعنی از 12تا16

و جوش شیرینو هربار بزن

یا بشین تو تشت آب و جوش شیرین

برای سلامتی نینیت هم به طب اسلامی بگو بهت چیزای تقویتی میدن، سویق گندم و جو دو هفته قبل از بارداری و قرص خون یک ماه

از جدال با کسی که قدردان محبت های تو نیست بپرهیز، اینکه تصور کنی روزی میتوانی او را متوجه اشتباهش سازی، درست مثل آب کردن کوه یخ با "ها" است...چاره ای نیست؛ باران هم باشی، برای کاسه های وارونه کاری نمیشود کرد -الهی قمشه ای
پس فعلا اقدام نکنم یعنی😢

نه عزیزم طبق دستورات طب اسلامی عمل کنی 2هفته برای تعیین جنسیت و سلامتی جنین کافی کافیه، طی سنتی میگه 3ماه ولی طب اسلامی من امتحان کردم و خیلیای دیگه

مخصووصا برای جنسیت دو هفته یا نهایتا یه دوره پریودی کافیه و نتیجه قطعی میده اگه خدا بخواد

سلام استارتر جان منم pco بودم از نظر پزشکی به من چند تا دکتر گفتن یا باردار نمیشی یا خیلیییی سخت، ی ...

سلام به روی ماهت گلم..حتما حتما میرم پیش طب اسلامی....الان از دوست عزیزمون شنیدم ک باید همسرم کاسنی بخوره.حتماازفردا شروع میکنم به خوردش دادن😜😜وتغذیه مناسب جهت پسردارشدن💪💪💪