2777
2789
عنوان

پیرسینگ ناف😐

| مشاهده متن کامل بحث + 18556 بازدید | 66 پست
تکون دادن نه ولی احتمالا گیر کرده یا پماد نزدی خشک مونده به پوستت چسبیده یهو تکون دادی زخمش کردی.منم ...

وای اره دیشب دست شوهرم گیر کرد به این گیگیلی بالاش 😐😐😐اه 

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

Badansazi 40 min

عزیزم هر روز میری؟ واینکه به من بگو که سیستم تمرینیت چیه؟

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
😂😂خوشی میکنم چرخش برات بچرخه😊😉

فدات شم مرسی 😚

اونم خوبه انقده باهاش ور نرو😂

😃😃😃😃خوشم میاااد 😆😆😆

وای اره دیشب دست شوهرم گیر کرد به این گیگیلی بالاش 😐😐😐اه 

گیگیلی😂😂😂😂😂😂روی شکمم نخواب تا خوب بشه

هرور روز 2تا 3بار باید پماد بزنی و پیرسینگتو بالا پایین کنی کامل داخلش چرب شه.و روزی یه بارم با اب و صابون بشور😑😂بعدا کیف میکنی کلییی الان هم درد میکنه هم ترس عفونت ...

Bavaret mishe har dastgahi ke hasto estefade mikonam khodamam nemidoonam Che sistemi 😂😂😂a

خوب پس برنامه نداری. ببین یک چیز تقریبا کلی بهت یاد میدم خیلی کلیه ولی به دردت میخوره .البته باید اندامتو ببینم حجم بدنتو ببینم اینجوری نمیشه دقیق نظر داد اوکی؟ اما یک اصل کلی که به دردت بخوره رو میگم رعایت کن انشاالله نتیجه میگیری .اول اینکه خیلی مهمه فرم صحیح حرکت و اجرا کنی .پس حتما یک کانالی چیزی داشته باش که حداقل اشتباه نزنی .بعد اینکه هر روز تمام دستگاه هارو بزنی عضلاتت فرصت ریکاوری ندارن .تو باید به عضله استراحت بدی .مثلا امروز که پا میزنی فردا بالاتنه کار کنی.و تغذیه هم خیلی مهمه قبل و بعد تمرین پروتیین و کربوهیدرات به مقدار کافی باید استفاده کنی تا عضلت نسوزه به اصطلاح .در کل بدنسازی یک علمه و بدون یک راهنمای خوب که بالای سرت باشه متاسفانه نتیجه دلخواهو نمیگیری.واینکه نمیخوای لاغر تر بشی باید با همون بحث تغذیه و ست ها اینو مدیریت کنی عزیزم .

گیگیلی😂😂😂😂😂😂روی شکمم نخواب تا خوب بشه هرور روز 2تا 3بار باید پماد بزنی و پیرسینگتو بالا پایین ...

باشه عزیزم مرسی ❤رو به شکمم خوابیدم تازه 😄😄😄

خوب پس برنامه نداری. ببین یک چیز تقریبا کلی بهت یاد میدم خیلی کلیه ولی به دردت میخوره .البته باید ان ...

Mersiiiii golam fahmidam chi gofti ,kheyliiiii mahi Mersi ke in hame baram neveshti,man yek bar dige ham BA shoma sohbat karde boodam o hamintor mehraboon. Javabamo dadi,kheyliiii mamnoon azizam

آن چیز که در جستن انی‌،انی‌