2777
2789
عنوان

پیرسینگ ناف😐

| مشاهده متن کامل بحث + 18556 بازدید | 66 پست
منم دوس دارم استارتر ولی خیلی میترسم چیکار کنم؟

وای نگو من انقدر میترسیدم مگفتم نافم کنده میشه عفونت میکنه میمیرم 😂منتطر بودم یک ادمی که بهش اعتماد دارم بزنه .دوستم زد و دیدم خیلی خوبه منم زدم .درد نداره بخدا .قابل تحمله دردش کمه

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
اندامم خوبه واقعا فقط شکمم دیگه سفت نیست

خوب میشه انم کم کم .روغن زیتون بزن ماساژ بده پوستتو بهتر میکنه گلم

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب میشه انم کم کم .روغن زیتون بزن ماساژ بده پوستتو بهتر میکنه گلم

واقعا؟حتما امتحان میکنم

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
پماد تریامسینولون بزن یا جنتامایسین چشمی

تتراسایکلین زدم 

واقعا؟حتما امتحان میکنم

اره عزیزم .امتحان کن باید قشنگ ماساژ بدی پوستتو بهتر میکنه

احتمالا به استیل اینا حساسیت داری ماله منم عفونت کرد طلاشو خریدم عوض کردم پماد تتروسایکلین هم زدم 3ر ...

من به همه چی حساسیت دارم جز استیل گوشامم سوراخ کردم فقط با استیل خوب شد .نمیدونم چشه .ازینکه خیلی تکون دادمش نیست؟

وای نگو من انقدر میترسیدم مگفتم نافم کنده میشه عفونت میکنه میمیرم 😂منتطر بودم یک ادمی که بهش اعتماد ...

از عوارض بعدش میترسم وااای خدا 😖😖😖

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

Ostade gerami yek soal varzeshi,age be vazne morede nazaremoon residim va nakhaym dige kam konim varzesh ro bayad BA hamoon shedat o hedat edame bedim,chetor mishe Vazno sabet negah dasht???

Dar morede soalet yek doktor omoomi neshoon bedi bad nist khiyalet rahat mishe ,age ofonat Bashe Daroo migiri. Golam

آن چیز که در جستن انی‌،انی‌
حوصله کردن ندارم عکس😂😂

زشته خوب نافمو عکس بدم😐😑

من به همه چی حساسیت دارم جز استیل گوشامم سوراخ کردم فقط با استیل خوب شد .نمیدونم چشه .ازینکه خیلی تک ...

تکون دادن نه ولی احتمالا گیر کرده یا پماد نزدی خشک مونده به پوستت چسبیده یهو تکون دادی زخمش کردی.منم اینجوری بودم و رفته رفته عفونت شدید میکرد

Ostade gerami yek soal varzeshi,age be vazne morede nazaremoon residim va nakhaym dige kam konim var ...

چه ورزشی انجام میدی؟ چند روز در هفته ؟