nora_sadat مدیر استارتر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 1598 عنوان حامله نشم؟ 267 بازدید | 32 پست چندروز پیش بعد از ۱۲ ساعت از .... مشکوکقرص اورژانسی خوردم...حالا کی پری میشم ؟تاحالااستفاده نکرده بودممیشه بگید بعدازخوردن قرص چندروز بعد خونریزی اتفاق میفته؟ ❤تورامیخواهم برای همه ی عمر❤ 1397/10/04 | 02:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیساناخانمی عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 1404 یاخداخودت بده قرض ماروامشب با این تاپیکها😂😂😂فان بودعزیزم.نترس قرص اورژانسی خیلی تاثیرش فوریه انشاءالله ک چیزی نمیشه خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊
nora_sadat مدیر استارتر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 1598 احتمال بارداری کمه با یه بار چرا قرص خوردی خب نزدیک تخمک گذاریم بودعزیزم منبچه ۸ ماهه دارمخیلی میترسم حامله بشم ❤تورامیخواهم برای همه ی عمر❤
هانی109 عضویت: 1394/12/15 تعداد پست: 4566 قرص هورموناتوبهم زده اصلا اين ماه باردارنميشي خاطرت جمعولي تاريخ پريودت بهم ميريزه ديگه
حاجیه_خانمی عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 1115 قرص اورژانسی کاری با پریود شدنت ندارههورمونهاتو بهم میریزه موقتطبق همیشه پریود میشی کمتر از آهو که نیستم میشه ضامنم بشی؟
nora_sadat مدیر استارتر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 1598 یاخداخودت بده قرض ماروامشب با این تاپیکها😂😂😂فان بودعزیزم.نترس قرص اورژانسی خیلی تاثیرش فوریه انشا ... نظم پریودم بهم میریزه؟ ❤تورامیخواهم برای همه ی عمر❤
آیساناخانمی عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 1404 خب نزدیک تخمک گذاریم بود عزیزم منبچه ۸ ماهه دارم خیلی میترسم حامله بشم شماکه بچت کوچیکه عزیزم خیلی حواست باشه که اینجوریم استرس نگیری.بعدم سوال کن ببین قرصه برا نی نیت ضرر نداشته باشه اگه خودت بهش شیرمیدی خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊
zzzaaahhhrrraaaa عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 1596 یاخداخودت بده قرض ماروامشب با این تاپیکها😂😂😂فان بودعزیزم.نترس قرص اورژانسی خیلی تاثیرش فوریه انشا ... من قرص اورژانسی خوردم الان هفت ماهمه😐😐 یه صلوات برا نینیم بفرستین😢
آیساناخانمی عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 1404 نظم پریودم بهم میریزه؟ بستگی ب هورمونات داره.معمولابهم میریزه خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊
nora_sadat مدیر استارتر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 1598 قرص هورموناتوبهم زده اصلا اين ماه باردارنميشي خاطرت جمع ولي تاريخ پريودت بهم ميريزه ديگه اخه یجاخوندم نوشته بود تا۷ روز بعدازمصرف قرص خونریزی اتفاق میفته درسته؟ ❤تورامیخواهم برای همه ی عمر❤
آیساناخانمی عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 1404 من قرص اورژانسی خوردم الان هفت ماهمه😐😐 واقعا😯😯😯من نشنیدم کسی با قرص اورژانسی باردارشده باشه.ولی خودم پیش نیومده برام خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊
nora_sadat مدیر استارتر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 1598 شماکه بچت کوچیکه عزیزم خیلی حواست باشه که اینجوریم استرس نگیری.بعدم سوال کن ببین قرصه برا نی نیت ضرر ... شیرش نمیدمچیکار کنم منمواظبم یکی بیاد ب این شوشو بگهمراعات نمیکنه اعصابم بهم ریخته😔 ❤تورامیخواهم برای همه ی عمر❤
zzzaaahhhrrraaaa عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 1596 واقعا😯😯😯من نشنیدم کسی با قرص اورژانسی باردارشده باشه.ولی خودم پیش نیومده برام بله بنده یک عدد قربانی هستم😐😐 یه صلوات برا نینیم بفرستین😢
تارا۱۳۷۰ عضویت: 1397/09/15 تعداد پست: 4767 خب نزدیک تخمک گذاریم بود عزیزم منبچه ۸ ماهه دارم خیلی میترسم حامله بشم احتمالش هست ولی ضعیفه چون خودم چندبار خوردم نظم پریودم بهم ریخت سردرد و حالت تهوع گرفتم خواهرم ماماست گفت چرا میخوری با یکی دو بار که حامله نمیشی