2777
2789
عنوان

حامله نشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیرش نمیدم چیکار کنم من‌مواظبم یکی بیاد ب این شوشو بگه مراعات نمیکنه اعصابم بهم ریخته😔

ببین داوطلب کسی هس ببر بهش بگه😐😐😐😐😐

خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊
احتمالش هست ولی ضعیفه چون خودم چندبار خوردم نظم پریودم بهم ریخت سردرد و حالت تهوع گرفتم خواهرم ماماس ...

برای شما شاید ولی منکه تازه زایمان داشتم

میگن‌زود حامله میشه ادم

تورامیخواهم برای همه ی عمر
بله بنده یک عدد قربانی هستم😐😐

خدانگه داره بچتو.حتناخواست خدابوده.براامضاتم صلوات فرستادم دوتا😊

خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊

اینکه میگن توشیردهی زود حامله میشی

منکه شیر ندادم ب بچم اصلا ینی نداشتم اونم شیرخشکیه.

بازم تا دوسال خطرناکه زود باردار میشم؟

زهرمار شوخی نکنید😭😭😭

جان😐چ همه بی اعصابن....خواهرم نگران نباش ب خودت استرس نده انشاءالله ک هرچی خیره پیش بیادبرات

اینکه میگن توشیردهی زود حامله میشی منکه شیر ندادم ب بچم اصلا ینی نداشتم اونم شیرخشکیه. بازم تا دوس ...

ربطی ب شیردهی نداره دهانه رحم شما کاملاآمادگی برای بارداری داره.باید مراعات کنیدالانم آروم باشیدخداکنه که چیزی نشه

جان😐چ همه بی اعصابن....خواهرم نگران نباش ب خودت استرس نده انشاءالله ک هرچی خیره پیش بیادبرات

من‌خیلی زود خوردم اخه سر۱۲ ساعت خوردم دوتاباهم

دعا کنید نشمممم

والا اونم‌انقد گریه کردم‌ تازه کمی کنار اومدم‌

چرا مگه شمام بچه کوچیک دارین؟