2777
2789
عنوان

دعوا

296 بازدید | 18 پست

امروز بایکی از دوستام که ۴سال دوستبودم همه زندگی همو می دونستیم دعوام شد کلا شخصیت زندگی خراب کنی داره و قبل ازدواجم ازهمه چیز هم خبرداشتیم شوهرامونم چندبارهمو دیدن به نظرتون ازگذشته چیزی یا کاری می کنه برای من بد شه دورادور خواهر شوهرمم می شناسه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای واسه من پیش اومده   کم بود زندگیم بپاچه

ولی درس عبرت شد به دوست اعتماد نکنم

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭

[QUOTE=77822270]نه بابا مگه خل وچلِ دوستت بعدم تو هم از کلی چیزش خبر داری خب اون رو کنه تو هم رو میکنی  حالا ...[/QUOTE من از همسر سابقم طلاق گرفتم نمی دونم تین عوضی از کجا فهمید شوهرم خودش می دونه دوس ندارم به گوش فامیلای شوهرم برسه گرچه اونام می دونن به روم نکیارن اما بازم ابروم برام مهمه شوهرم می گه برات مهم نباشه

نه بابا مگه خل وچلِ دوستت بعدم تو هم از کلی چیزش خبر داری خب اون رو کنه تو هم رو میکنی  حالا ...

اصلا یه حرفایی زد که فکرشو نمی کردم برعلیه تو دعوا استفاده کنه خودش یه گذشته داغون داشت یه ادم روانیه می دونستم تعادل اعصاب نداره یعنی همه حرفا بهم برگردوند

[QUOTE=77822270]نه بابا مگه خل وچلِ دوستت بعدم تو هم از کلی چیزش خبر داری خب اون رو کنه تو هم رو میک ...

ولش کن هر کاری کرد بگو به لاستیکی پسرم

مهم اینه تو کاری نکردی وآتویی دستش نداری 

اگرم دهن گشادشو باز کرد وچیزی پیش خواهر شوهرت گفت چون میگی خبر دارن مطمئن باش میزنه تو پرِش. نزد هم نهایتش خواهر شوهرت میخواد بیاد به شوهرت بگه که خب شوهرت حالِ خواهر شوهرتو خواهد گرفت

بی خیال از زندگیت لذت ببر

ولش کن هر کاری کرد بگو به لاستیکی پسرم مهم اینه تو کاری نکردی وآتویی دستش نداری  اگرم دهن گشا ...

اصلا باورم نمی شد گرچه ادمی که به مادر خودش می گه خرابو به همه مشکل داشت یه روزی پاچه منم می گرفت به من می گه فک نکن گذشتتو نمی دونم بهپا این بارم زندگیت٫وووخیلی بهم بر خود اخه من چند ماهی بود ادم حسابش نمی کردم متاسف شدم برا خودم می ترسم یه ادم خراب چرت و پرت ببنده پشتم

اصلا یه حرفایی زد که فکرشو نمی کردم برعلیه تو دعوا استفاده کنه خودش یه گذشته داغون داشت یه ادم ...

ببین من یه دوستِ صمیمی داشتم که پدرش چون فهمید با یکی رابطه داره مجبورش کرد با یه خواستگار درو دهاتیش برا خاطر حفظ آبرو ازدواج کنه

یعنی انقدر بدبخت بود که شوهرش بهش اجازه داده بود یه با بدون مقنعه بیاد بیرون از خوشی داشت خودشو خفه میکرد

بعدفکر کن این اومده بود به من میگفت ببین ناراحت نباش شش تا برادرشوهر دارم نمیذارم بترشی تو رو به یک کدومشون غالب میکنم

انقدر بهم برخورد که همونجا بهش گفتم حیفِ من که حد وابعاد خودم در حدِ تو آوردم پایین و با کسی که لیاقت نداشت مصاحبت و دوستی کردم

بعدم گوشی را روش قطع کردم

گاهی ممکنه آدم کسیو دیر بشناسه ولی ماهی را هر وقت از آب بگیری تازه است

خوشحال باش که شناختیش

این داستان که گفتم مال 15 سال پیش هست الان چند وقت پیش تو خیابون دیدمش داغون و پیر شده بود چون مطمئنم که دلخوشی تو زندگی نداره بعد فکر کن همچی آدمی فکر میکرد ازدواج کرده شاخِ غول را شکسته یا شوهر کردن یه هنرِ

مگه طلاق گرفتن بی ابروییه؟ خب طلاق گرفتی همه بفهمن دیگه

اخه این اادی خیلی دوس داشت ادای ادم موبت دراره شوهرش اگه می دونس تو گذشته دوس پسر حتی داشت طلاقش می داد با هزارنفربود کلا من ادمی نبودم تو مجردی باعاش صمیمی باشم اون بهم می چسبید اخرش بهم میکه تو اونقد امارت بد بود بامن گشتی که مصلا خوب خودتو جلوه بدی اصلا یه چرتو پرتایی گفتدست پیشو گرفت ادای ادماییدراورد که پاک و معصوم بود

ببین من یه دوستِ صمیمی داشتم که پدرش چون فهمید با یکی رابطه داره مجبورش کرد با یه خواستگار درو دهاتی ...

اخه همهبهم می گفتن این درحدت نیست هیجوره نه مالی نه خانوادگی یه ادم فوق العاده دهاتی من دلم می سوخت هیچ دویتی جز من نداشت  روزو شب داره امار فامیل ضوهرمنو درمیاره نمی دونم چی بهش می رسه حد خودمو پایین اوردم برایه یه دهاتی الان این حرفابه می زنه