2777
2789

من واقعا گاهی از خودم عصبی میشم اصولا من کم سوتی میدم ولی وقتی سوتی میدم ابرو و شرفم میره🤣🤣🤣ی بار  رفتم تو ی فروشگاه برا خرید قسمت وردی فقط میشه وارد شد موقع برگشتن خواستم باز از همونجا خارج شم هی زور میزدم ب در ک برم بیرون نمیشد یهو ی اقایی پشت سرم گف انقد زور نزن خانم باز نمیشه از اون طرف باس بری بیرون با حالت مسخره حالا منم شدم گوجه شالمو انداختم جلو صورتمو با حالت جدی گفتم خودم میدونم و سریع فرار کردم هنوزم نرفتم تو اون فروشگه گفتم شاید منو بشناسن🤣🤣🤣خیلی بد بود😭

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡

وااای الانم یادم اومد ی بار با خاهرم رفتیم داروخونه شیشه انقد تمیز بود با در اشتباه گرفتم با صورت رفتم تو شیشه خاهرم از خجالت اومد دستمو گرفت بردتم😂😂😂😂😂

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وااای الانم یادم اومد ی بار با خاهرم رفتیم داروخونه شیشه انقد تمیز بود با در اشتباه گرفتم با صورت رف ...

وااااای درکت میکنم😂😂😂

دوم راهنمایی بودیم با دوستم رفتیم تو بوتیکی عطر و عروسک و ساعت مچی دوتا مرد بودن یکیش جوون بود دوستم بلند داد زد نیییییییگاه پسره ابروشو ورداشته بعد هرهر هر زد زیر خنده 😨 اخم کردن بهمون و بیرونمون کردن من که اصلا تا شش ماه از اون سمت خیابون رد نمبشدم

و دیگر هیچ...

وااااای درکت میکنم😂😂😂

یعنی ابروم رفت

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

عروسی دوستم بود همراه عروس دوستم بودم 

بعد موقعی که داماد اومد دنبال عروس من رفتم مثلا کمک بدم شیرکاکائو دستم بود داشتم میخوردم پام گیر کرد افتادم 

هرچی شیر کاکائو بود ریخته شد رو داماد

خیلیییی بد بود😢

هنوز که هنوزه قیافه داماد جلو چشم میاد خندم میگیره😂😂😂😂

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

واییییییییی من بدبخت جلو 50 نفر آبروم رفت.. رفتم سونو دادم اومدم بیرون بعد چند لحظه جواب رو دادن دستم نگاه اسمم کردم فک کردم اشتباهی جوابو دادن بهم افتادم دنبال ی خانوم گفتم خانوم شما برگه منو بردید گف ن مال خودمه اینم اسممه با مشب کوبیدم به در اتاق دکتر گفتم بیایین بیرون برگه اشتباه بهم دادین نگاهش کرد گف خانوم این اسم دکترته 😐

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 
یه بار رفتیم رستوران بعد غذامونو ک خوردیم شوهرم گفت برو تو ماشین تا من حساب کنم .یه ماشینی شبیه ماشین ما اوونجا بود نگاه نکردم همینجور رفتم توش نشستم .یه مردی هم توش نشسته بود 😱خلاصه خدا بهم رحم کرد .اینم بگم شب بود و ماشینا هم تقرببا دودی بودن.و یه شهر غریب مسافر بودیم😣
....
واییییییییی من بدبخت جلو 50 نفر آبروم رفت.. رفتم سونو دادم اومدم بیرون بعد چند لحظه جواب رو دادن دست ...

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
واییییییییی من بدبخت جلو 50 نفر آبروم رفت.. رفتم سونو دادم اومدم بیرون بعد چند لحظه جواب رو دادن دست ...

وای ترکیدم از خنده🤣🤣🤣🤣🤣😋🤣

یه بار رفتیم رستوران بعد غذامونو ک خوردیم شوهرم گفت برو تو ماشین تا من حساب کنم .یه ماشینی شبیه ماشی ...

🤣🤣🤣اين اتفاق برا همسرم هم افتاد اشتباهي سوار ماشين كسي ديگه شده بود و يه خانومم تو ماشين بوده

دوستان ميشه لطفا واسه سلامتي دخمل و پسل تو دليم صلوات بفرستيد؟!!💝🤰🏼
وای ترکیدم از خنده🤣🤣🤣🤣🤣😋🤣

واییییییییی برگه رو گرفتم جلو صورتم اومدم بیرون 😁

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون