2777
2789
عنوان

زنهای قوی

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 73 پست
منم خانواده رو مقصر دونستم چون اینجوری تربیتم کردن .حالا که میخوام از خودم دفاع کنم اونا میگن تو عوض ...

دقیقا منم 

انگار عقده این چند ساله تو دلم جمع شده و گاهی اوقات واقعا سر جنگ دارم با همه متاسفانه 

وزن شروع 
دقیقا منم  انگار عقده این چند ساله تو دلم جمع شده و گاهی اوقات واقعا سر جنگ دارم با همه متاسفا ...

شاید همونجور می موندیم بهتر بود الان خودم داغونم .با یکی بحثم میشه ساعتها گریه میکنم و خودمو سرزنش میکنم .

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربه ی خوبی بود چون مشابهش برام اتفاق افتاد و من سکوت کردم .یروز کلاسمون کنسل شد و من منتظر نامزدم ...

ای جان شبیه این اتفاق برای منم افتاده البته نگفت غلط کردی گفت چه غلطا ی نگاه عاقل اندر سفیه بهش کردم گفتم در شان من نیست با دخترای بی تربیت صحبت کنم رومو کردم اون ور 😂😂😂😂

موهاش بلند بود از فردا موهاشو کوتاه کوتاه کرد ولی در کل خانم باید جوری رفتار کنه ک مرد بدونه یکی حرف بندازه سه تا میخوره 

ی بارم اشتباهی از گیت مترو اومدم بیرون خواستم سوار خط۲مترو شم 

ب اون مرده ک وایساده بود مراقب گیت 

گفتم اه من اشتباهی اومدم بیرون 

گفت من داشتم گلومو پاره میکردم از اینجا نیاید دیگه ب من چه 

بش گفتم پس باید کارت بزنم ؟

گفت آره 

منم کارت زدم گفت حلال نباشه خیلی آروم و زیر لب 

گفت اصرار کن تا نخوای کارت بزنی برگشتم ی کارت دیگه هم کشیدم گفتم در شان من نیست سر ۶۵۰تومن با یکی مثل تو دهن ب دهن بذارم 

رفیقش رسید شنیدم بش گفت حلال نمیکنه از همینا حقوقمونو میدن

تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼
ای جان شبیه این اتفاق برای منم افتاده البته نگفت غلط کردی گفت چه غلطا ی نگاه عاقل اندر سفیه بهش کردم ...

من میخوام جواب بدم خودمو راحت کنم میام دو ساعت به حرفای طرف فکر میکنم و گریه زاری کا جرا اون بهم همچین چیزی گفت .یعنی چی کنم دیگ بعدش عین خیالم نباشه

منم ی زمانی خیلی قوی بودم،از خودم و بقیه همه جا دفاع کردم ب هر شیوه ممکن 

اما الان دیگ اون دختر قوی نیستم،ی زن اروم ک باید سکوت کنم و هیچی نگم 

گاهی ک گریم میگیره مث الان ،

همه الان تعجب میکنن ک چطور من الان اینم،منی ک همیشه خودمو هر جور بود بالا میکشیدم کسی نگاه چپ نکنه حرفی نزنه

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
منم ی زمانی خیلی قوی بودم،از خودم و بقیه همه جا دفاع کردم ب هر شیوه ممکن  اما الان دیگ اون دخت ...

خیلی سختتره .بتونی جواب بدی و ندی .البته بگم تو تمام این سالها که سکوت کردم فقط اه کشیدم .خداهم تا ی جاهایی جواب داده

خیلی سختتره .بتونی جواب بدی و ندی .البته بگم تو تمام این سالها که سکوت کردم فقط اه کشیدم .خداهم تا ی ...

شک نکن خدا جای حق نشسته،منم میگم ب خدا گاهی

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
شک نکن خدا جای حق نشسته،منم میگم ب خدا گاهی

ی زمانی کافر بودم گفتم صدامو نمیشنوی هر کی ظلم کرده بی جواب مونده .ثابت کن که حقه .باور کن در طول ۲ هفته جوابشونو داد

ی زمانی کافر بودم گفتم صدامو نمیشنوی هر کی ظلم کرده بی جواب مونده .ثابت کن که حقه .باور کن در طول ۲ ...

دور از جونت عزیز،،اما هومن ک میگن چوب خدا صدا نداره، ی جایی ی روزی یجوری میزنه تا بفهمه با دل شکستن کسی ب کجا میرسن

دور از جونت عزیز،،اما هومن ک میگن چوب خدا صدا نداره، ی جایی ی روزی یجوری میزنه تا بفهمه با دل شکستن ...

از خودکشی برگشتم وگرنه سراین موضوع ب اخر خط رسیده بودم

از خودکشی برگشتم وگرنه سراین موضوع ب اخر خط رسیده بودم

جسارتا اگر دوست داری ناراحت نمیشی تعریف کن،چرا عزیز

خانواده شوهرم میگفتن این دختره قبل از تو عقد کسی بوده و شناسنامشو عوض کرده.مواظب زنت باش .زیر ابی میره!انقدر با اطمینان بهش گفته بودن که اومده بود گیر داده بود قسم بخور تو عقد کسی نبودی .فقط میخوام راستشو بدونم.انقدر گریه کردم که چرا تهمت میزنن ..

خانواده شوهرم میگفتن این دختره قبل از تو عقد کسی بوده و شناسنامشو عوض کرده.مواظب زنت باش .زیر ابی می ...

سلام استارتر دیشب تو تاپیکت بودم کاری پیش اومد رفتم خیلی ناراحت شدم چرا خانواده شوهرت اینو گفتن ؟الان مشکل حل شده به امید خدا

وزن شروع 
سلام استارتر دیشب تو تاپیکت بودم کاری پیش اومد رفتم خیلی ناراحت شدم چرا خانواده شوهرت اینو گفتن ؟الا ...

سلام .چون با ازدواجمون مخالف بودن و شروع کردن به بد نشون دادن من و تهمت زدن