2777
2789
عنوان

زنهای قوی

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 73 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش رو همون طوری که هست قبول میکنه 

نقش دیگری رونمیگیره

قیافه اش رو قبول داره 

رفتارهای خوب و بد خودشو میشناسه

خوب‌ها رو گسترش میده و بدها رو رفع میکنه 

مطالعه داره و بدون مطالعه نظر نمیده 

از گفتن ببخشید و نمیدونم ترسی نداره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

من فکر کنم قوی ترین زن دنیام که 9 ساله تماااااام غصه زندگیم به دلم مونده و نذاشتم پدر و مادرم بفهمن ...

عزیزم شرمنده ولی این ضعفه نه قدرت. باید بایستی و حقتو از شوهرت بگیری. سکوت و دم نزدن و ... ضعفه

قویترین زنی که تو زندگیم دیدم مسیح علینژاده. واقعا نمونه ی کامل یک زن قوی

اون بیشتر تظاهر به قوی بودن میکنه. زیاد جدیش نگیر. کلیپی که داشت از تجاوزهایی که بهش شده میگفت رو ندیدی؟ تجاوز گروهی، عجز و ناله اش....

همیشه سکوت کردم ۵ سال تمام در حقم ظلم کردن .بهم تهمت زدن .شبی نشد که اشکمو در نیارن و بخوابم ولی هیچوقت خودمو باور نداشتم اما الان...

ما کوچیکا خدامون بزرگه...
تا بهش میگن بالا چشمت ابروعه نمیزنه زیر گریه

اتفاقا من زود گریم میگیره ولی زن قویی و صبوری ام 

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
من فکر کنم قوی ترین زن دنیام که 9 ساله تماااااام غصه زندگیم به دلم مونده و نذاشتم پدر و مادرم بفهمن ...

ولی من هیچوقت اونجور که باید قوی نبودم و همیشه بابتش خودمو سرزنش میکنم

امیدوارم مشکلاتت حل بشه بزودی گلم

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)

قویترین زن خودمم که ۷ سال با یه مردی که هر روز هر دقیقه هر ثانیه 

با غر زدنش کنار اومدم 

با بد اخلاقیش ساختم 

و خیلی بدی های دیگه که واقعا احساس میکنم کم آوردم اما خداروشکر خودم نباختم

سلامتی امام زمان( عج) و ظهور نزدیکش صلوات
همیشه سکوت کردم ۵ سال تمام در حقم ظلم کردن .بهم تهمت زدن .شبی نشد که اشکمو در نیارن و بخوابم ولی هیچ ...

هر روزی که تصمیم بگیری از خودت مراقبت کنی اون‌ روز برنده ای

اصلا لازم نیست خشونت داشته باشی

وقتی خودت رو محترم بدونی بقیه هم یاد میگیرن برات حرمت قایل بشن

همه اینا در طول زمان قابل دسترسی هست

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

من واقعا عذر میخوام که اینجوری میگم ولی این قوی بودن نیست.‌قوی بودن یعنی زندگیت رو بسازی یعنی اگر مردت بده یا درستش کن یا با یه اردنگی بندازش بیرون و خودت زندگیت رو بساز

به قول همه از اون ور بوم افتادم ..اعتماد به نفس پیدا کردم ولی چه فایده گذشته رو نمیتونم فراموش کنم چون بلد نبودم از خودم دفاع کنم .الان عصبی شدم و افسرده که چرا کارهایی که بایدو نکردم

ما کوچیکا خدامون بزرگه...