البته میتونی تغییر کنی...چون من تغییر کردم ...منم ترسو بودم الان هستم هنوز تو جواب دادن ی کم کند ام البته بعد خودم سر موضوع رو پیش میکشم و جواب طرف رو میدم ولی ر قول معروف جواب تو آستین ندارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
من فکر کنم قوی ترین زن دنیام که 9 ساله تماااااام غصه زندگیم به دلم مونده و نذاشتم پدر و مادرم بفهمن ...
من واقعا عذر میخوام که اینجوری میگم ولی این قوی بودن نیست.قوی بودن یعنی زندگیت رو بسازی یعنی اگر مردت بده یا درستش کن یا با یه اردنگی بندازش بیرون و خودت زندگیت رو بساز
به قول همه از اون ور بوم افتادم ..اعتماد به نفس پیدا کردم ولی چه فایده گذشته رو نمیتونم فراموش کنم چون بلد نبودم از خودم دفاع کنم .الان عصبی شدم و افسرده که چرا کارهایی که بایدو نکردم