2777
2789
عنوان

خاونمایی که بچه هاشون و از پوشک گرفتن یه لحظه لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 26 پست
دوست عزیز کل سختی پوشک گرفتن برای یک هفته است کامل بچه رو باز بزار وهرچند دقیقه یکبار یادآوری کن برا ...

کامل توضیح دادید عزیزم 

استارتر جان فقط صبور باش و با جایزه  پیش برو موفق باشی 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

[QUOTE=77784505]کامل توضیح دادید عزیزم  استارتر جان فقط صبور باش و با جایزه  پیش برو موفق باشی [/QUOTE

ممنون

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم
پسر من عاشق اب بازیه وقتی میره دستشویی به سختی میارمش بیرون

پسرمنم همینطوریه اما مشکل اینجاست که واسه پی پی کردنش بدش میاد بره دستشویی 

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم

سلام.. خیلی راحت کافیه سه روز از خونه بیرون نری و زود خسته نشی... اصلا از قصری استفاده نکن...جلوی بچه خودتو بزن به بی خیالی انگار هیچ اتفاق خاصی نیفتاده فقط هر یه رب یا نیم ساعت ببرش توالت مثل یه بازی اگرم تو شلوارش جیش کرد دعواش نکن خودتو بزن به بی خیالی دفعه بعد حواست باشه زودتر ببرش.. همین

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
تو خونه خودمون همیشه بازش میزارم معذرت میخوام واسه جیشش از هر 10 بار 8 دفعشو میگه اما پی پی و اصلااا ...

حتما شورت معمولی اما جمع وجور تنش کن که اگه پی پی کرد بیفته تو اون نه رو فرش خودتم مدام حواست باشه یه موقع پی پی نکنه تو شرتش راه بیفته یا جایی بشینه ببین موقع پی پی یه حالت خاصی دارن بی حرکت میمونن سعی کن اون لحظه زود ببریش دستشویی

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

سلام.. خیلی راحت کافیه سه روز از خونه بیرون نری و زود خسته نشی... اصلا از قصری استفاده نکن...جلوی بچ ...

هر یک ساعت میبرمش ولی میترسم یاد نگیره و خودش نگه 

حتما شورت معمولی اما جمع وجور تنش کن که اگه پی پی کرد بیفته تو اون نه رو فرش خودتم مدام حواست باشه ی ...

اینکارارو میکتم اما میترسم یاد نگیره هی منتظر باشه تا ببرمش

اینکارارو میکتم اما میترسم یاد نگیره هی منتظر باشه تا ببرمش

اگر دیدی رو فرش خرابکاری کرد ناراحتیتو بهش نشون بده اخم کن که کار بدیه ولی دعوا نکن باهش من هربار دخترم اینکارو کرد اگه هیچی نمیگفتم اونم باز به کارش ادامه میداد ولی هربار گفتم کار بدیه باید بری دسشویی دفعه بعد تند تند داد میزد میدوید سمت دسشویی

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

اگر دیدی رو فرش خرابکاری کرد ناراحتیتو بهش نشون بده اخم کن که کار بدیه ولی دعوا نکن باهش من هربار دخ ...

یه دفعه رو سرامیکا کرد الکی یکم گریه کردم و ناراحت شدم گفت دیگه میرم دستشویی ولی باز فرداش یادش رفت 

خیلی دیره یه ساعت.. باید تنبلی رو بزاری کنار کلا سه روز گوشی همه چیز رو بزاری کنار فقط برای بچه وقت بزاری.. هر یه رب بیست دقیقه خوبه دیگه برای پی پی هم یه ساعت خاص شکمشون کار میکنه یا یه حالت خاصی مثلا یه جا وایمیسته قرمز میشه سریع پاهاش رو بگیر بالا بغل کن ببرش توالت تو راه توالت بهش بگو دختر یا پسر خوشکل من تو شلوارش جیش نمیکنه میره توالت بزرگ شده.. کلا بچه‌ها رو باید بازبون راه ببری..

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز