2777
2789

عزیزم ماندگاریش بستگی به پوستتون داره روی پوست چرب کمتر میمونه اما ترمیم که میکنید خوب میمونه مامان من الان دوسال میشه انجام داده هنوز خوب مونده پیش مریم حمزه ای انجام داد

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم :1 . به همه نمی توانم کمک کنم2 . همه چیز را نمی توانم عوض کنم3 . همه من را دوست نخواهند داشت ....!

مریم حمزه ای بهترین تو میکرو تو خیلی از شهرها شعبه دارن

تو سایتشون یه فرم داره  اونو پر کنید ،

هم مشاوره رایگان می‌گیرید ،

هم تخفیف می‌گیرید ،

هم تو قرعه‌کشی‌های ماهیانه ۳۰ میلیون تومان برای ۳ نفر شرکت میکنید

https://maryamhamzei.com/

فرم ثبت نامش تو همه صفحاتش هست

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرگاری کنی دوامش همون دو سه ماهه اوله بعدش رفته رفته کم رنگ میشه

دیگه نمیگم ارایشگرت واقعا خوب باشه و موادشم خوب باشه ک ماندکاریش بیشتر شه مخصوصا رنگایه تیره بزن ک نمیرن روشن زود میره

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗

من پارسال انجام دادم و خیلی راضی ام ب سبک فیبروز بود و یه وسیله دستی بود و اون خانم مثل نقاشی کشیدن با دستانجام میداد،و میگفت رنگام طبیعیه و تغییر رنگ نمیده و واقعا هم الان یکساله اصلا ن به بنفشی میزنه ن به قرمزی

طبیعی بودنشم طبیعیه اصلا قابل مقایسه با قاب وسایه و هاشور میکروپیگمنتیشن ک با دستگاهه نیس.

دوامش میگن کمه برای من گفت چون رنگت روشن نیس یکسال و قشنگ برات میمونه ک مونده واقعا

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام من انجام دادم  ۵ ماهه پیش خوب بوده اما مشکی کردم یکم کمرنگ شده مامانم همون موقع قهوه ای زد ...

مبارکه .طبیعیه؟چقدر شد هزینتون؟

ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️

باید طرفت باتجربه و کاربلد باشه من تو اینستا باهاش اشنا شزم ویبارم رفتم ک ببینم کارشو از نزدیک وقتی دیدم تصمیمو قطعی کردم و رفتم انجام دادم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

اتفاقا منم برای ۱۰بهمن وقت گرفتم که برم ...خیلی میترسم بدبشه.

یه مامانه ۲۷ساله شادوشیطونم که سه تا زلزله ش دارن دیوونش میکنن😁😁😁😣😣😣😂😂😂😂😫😫😫                           الان دیگه یه مامانه ۳۱ساله ی افسرده و غمگین هستم که از همه چیز خسته شدم و به ته خط رسیدم ،دیگه با هیچ چیزی شاد نمیشم...کاش تموم میشدم
اتفاقا منم برای ۱۰بهمن وقت گرفتم که برم ...خیلی میترسم بدبشه.

نترس عزیزم کلن خ نازه اصن بد نمیشه منک حتمن میخام هر ساله تمدید کنم خ قیافه تغییر میکنه اصن من عاشقشم 

بعدم بعده ۵٫۶ ماه ک مسلن کمرنگ شه یکم ریمل ابرو رو ابروهات بزنی اصن مشخص نمیشه هاشوره طبیعی میشه 

درکل همیشه خوش مدل بودن ابروته ک ارزش داره😍😍