2777
2789
عنوان

ازدواج دوم

415 بازدید | 35 پست

آیا برای خانم واس ازدواج دومش مرد طلاق گرفته بدرد میخوره؟ اخه مردی اگ خوب باشه واقعا ک زنش ولش نمیکنه احتمالش خیلی کمه. ولی زن معمولا بخاطر آزار واذیت شوهر جدامیشه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی بعضی  خانمها انقدر که بد اخلاق و تند هستند یا خیانت کردن یا تفاهم ندارن با همسرشون ، اقایون اقدام به متارکه میکنن

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

اینم از اون حرفهاااا بودا 

شاید ی خانم هرزه باشه ی خانم سر ب راه و مورد اذیت قراره گرفته 

یا ی آقا. رفیق باز و عوضی ی اقدام بخاطر دست تنگی 

کلا حرفتان و مثالتون غیر منطقی بود

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

عزیزم نمیشه کلی گفت همه مثل هم نیستن من خیلیا رو میشناسم زنه مشکل دار بوده و شوهرش جدا شده باید تحقیق کرد و پرس و جو و دلیل طلاق رو فهمید با حدس و گمان نمیشه

مثلا خود من شوهراولم معتاد وخراب بود بعد من دوبار دیگم ازدواج کرد هربار جداشد اعتیاد وفسادشم سرجاش بود. این شوهردومم مشکلش بازنش این بود ک میگفت زنش بلند پرواز وتجملاتی بود ولی الان دارم میبینم خودش اهل کارکردن وپول درآوردن نیس هی از این شاخه ب اون شاخه میپره

عزیزم نمیشه کلی گفت همه مثل هم نیستن من خیلیا رو میشناسم زنه مشکل دار بوده و شوهرش جدا شده باید تحقی ...

چجوری باید حقیقت فهمید اخه نمیدونی این وسط کی راست میگه کی دروغ 

ولی من چندموردی ک طلاق دیدم ودوستمم برام تعریف کرده مرد مقصربوده. 

افکار شما دقیقا مث خاله منه 

قبل ازدواج حتما خودت مشاور برو  چون بیشتر از اینکه از تجربیات و عاقبت استفاده کنی از زبون دوستات و.دیگران حرف میزنی 

چند سالتووووونه؟

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

استارتر منم مثل تو رو فکر می کنم که اکثرا مرد تو جدایی مقصره

حتی تو مواردی که زن خیانت میکنه هم باز به نظر من مرد مقصره چون مرد اینقدر سرگرم کارش میشه یا اینقدر سرد و بی عاطفه میشه که زنه به سمت خیانت میره!چون زن اگه واقعا تامین باشه خیانت نمی کنه چون هوس باز نیست بر خلاف مردها که حتی اگر واقعا تامین باشن باز هم به دلیل هوس بازی و تنوع طلبی ممکنه خیانت کنن!

من هم فکر می کنم تو طلاق اکثر مواقع مرد مقصره

دل داده ام بر باد * بر هر چه بادا باد...

واااا همه زن ها فرشته هستن و مردها دیو هفت سر؟

اتفاقا خوبه شرایط هر دو طرف یکسان باشه 

مخصوصا اینکه خانواده پسرهای مجرد خیلی مخالف ازدواج پسرشون با دختر مطلقه هستن 

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم
اینم از اون حرفهاااا بودا  شاید ی خانم هرزه باشه ی خانم سر ب راه و مورد اذیت قراره گرفته  ...

خانم هرزه خیلی کم پیدا میشه

اکثر زن ها اگه شوهر خوبی داشته باشن می چسبن به زندگیشون

دل داده ام بر باد * بر هر چه بادا باد...