2777
2789
عنوان

ازدواج دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 35 پست
چه حرفا شوهر من زن سابقش بهش خیانت میکرده چرا نباید جدا میشد طرز فکرت اشتباهه  

من شوهراولم فاسد بود چون تابلو شدخانمه متاهل بودبهش اس ام اس داده بود دستش رو شد واس اینک دهن منو ببنده خداازش نگذره بهم تهمت زد پاپوش درست کرد من و مامانم رفته بودیم قم. همسایه مون زنگ زد ب مامانم ک ی آقایی اومده زنگ مارو زده سراغ دخترتو میگیره بعدم رفته معلوم نبود کی بود کی فرستادتش بعد برگشتمون شوهرمم اینو پیراهن عثمان کرد من بیچاره رو متهم کرد همه جاآبرومو برد جداشدیم حالا آیا بنظرتون ب زن بعدیش چی گفته اینک من خرابم یا خودش اینکارو کرد ک اعتراض منو هیشکی نشنوه. منک ازش نمیگذرم

خانم هرزه خیلی کم پیدا میشه اکثر زن ها اگه شوهر خوبی داشته باشن می چسبن به زندگیشون

5 تا انگشت یکی نیس 

ربطی هم نداره .من اینجا تو همین نی نی سایت می بینم خانم هایی ک نیاز جنسی زیاد دارن و میگن همسراشون سرد هستن . 

الان لابد باید تعجب کنی ک زنم مگه نیاز جنسی داره؟؟؟

بله داره 

یکی مث من کم یکی مث اون خانم زیاد . 

اصلا هیچ ربطی نداره . 

من خودم دیدم زنی اهل دوست پسر و کثافت کاری بوده و متاسفانه با اقای چشم و گوش بسته ازدواج کرده 

طرف بعد ازدواجش فهمیده زنش کی بوده و چی بوده

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم هرزه خیلی کم پیدا میشه اکثر زن ها اگه شوهر خوبی داشته باشن می چسبن به زندگیشون

کم پیدا میشه ولی هست 

من شوهرم دستش خیلیییییییی تنگه برای چون دوس دارم باهاش میسازم 

ولی دیدم خانم هایی ک بخاطر شرایط مالی شوهرشون جدا شدن 

هم زن بد داریم هم مرد بد 

دلیل طلاقم میشه هر دو طرف باشن 

5 تا انگشت یکی نیس   ربطی هم نداره .من اینجا تو همین نی نی سایت می بینم خانم هایی ک نیاز ...

خب دیگه شوهرش اگه نیاز جنسیشو برآورده می کرد زنه خیانت نمی کرد!به نظر من باز هم مقصر مرد بوده

چون اگه شعور و درک داشت وقت میزاشت و نیاز جنسی همسرشو برآورده می کرد خصوصا که زن ها رو بدون دخول هم میشه ارضا کرد

پس اون مرد یه آدم خودخواه هست که نیاز جنسی همسرش براش مهم نیست

دل داده ام بر باد * بر هر چه بادا باد...

نمونش همین الان شوهرم میگفت زن اولش زیاده خواه بود منک اینجوری نیستم پس چرا یخچالمون خالیه الانم نهارنداریم چرا باید نون وسیب زمینی آبپز بخوریم چرا بیخیاله هرچی میگم یکم پول از صاحبکارت بگیر هیچی نداریم عین خیالش نیس.اجارمونو قبضهارو مامانم میده شوهرم همش وعده  میده. 

کم پیدا میشه ولی هست  من شوهرم دستش خیلیییییییی تنگه برای چون دوس دارم باهاش میسازم  ولی ...

دقیقا فقط اگه به خاطر مسائل مادی جدا بشه زن

میشه گفت آقا بد نبوده و شاید یه خانم دیگه بتونه باهاش کنار بیاد و خوشبخت بشه البته به شرطی که توقع خانم دوم هم مثل اولی نباشه

برا همین گفتم تو اکثر موارد مرد مقصره و نگفتم همیشه مرد مقصره!این دقیقا یکی از معدود مواردی هست که مرد مقصر نیست

خب دیگه شوهرش اگه نیاز جنسیشو برآورده می کرد زنه خیانت نمی کرد!به نظر من باز هم مقصر مرد بوده چون ا ...

زنم اگه  زن زندگی باشه نیاز شوهرشو برآورده کنه . شوهرش پول اضافه نداره و اعصاب اضافه نداره بخاد خرج یکی دیگم بده یا بخدا با طلاق اسمشو تو دهن دیگران بندازه لابد اونم تخت فشار بوده 

حتما پیش یک مشاور برید

خب دیگه شوهرش اگه نیاز جنسیشو برآورده می کرد زنه خیانت نمی کرد!به نظر من باز هم مقصر مرد بوده چون ا ...

اینجور که شما میگی پس هر مردی هم که خیانت میکنه مقصر زنشه

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....
زنم اگه  زن زندگی باشه نیاز شوهرشو برآورده کنه . شوهرش پول اضافه نداره و اعصاب اضافه نداره بخاد ...

نه به خدا فکر می کنی

بعضی مردها واقعا هوس بازن

من خودم تو چت دیدم مرد متاهله بهم پیشنهاد دوستی داده وقتی نصیحتش می کنم با پررویی میگن هر گل یه بویی داره!!!فقط یه مدت برو تو چت روم

ببین این مردای متاهل چقدر لجن هستن

مثلا خاله من نمیتونه نیاز جنسی شوهرشو برطرف کنه 

خانومم ربطی نداره . 

اگه پیش مشاور برسد حتما اینارو بهتون میگه 

همیشه هم نباید دنبال یه عیبی تو زن و مرد مطلقه گشت شاید مشکلی نداشته باشن فقط این دو نفر برای هم زوج مناسبی نبودن با یه شخص دیگه خیلی هم  زوج خوبی باشن

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....
به نظرم این تفکر نامردیه ولی خوب منم به مردای جدا شده خیلی امیدی ندارم برعکس زناچون میدونم تا مغز اس ...

دقیقا عزیزم همینطوره

نه به خدا فکر می کنی بعضی مردها واقعا هوس بازن من خودم تو چت دیدم مرد متاهله بهم پیشنهاد دوستی داد ...

بله هستن 

نمی گم نیستن 

میگم خانومشم دیدم ک شوهر داره ولی داره هرزگی میکنه 

حالا بگو چند درصد آقایون بیشترن نسبت به خانم ها 

اونم بخاطر غریضه ک خدا تو وجودشون قرار داده و اونا رو خودشون کنترل ندارن و زحمت کنترل کردن ب خودشون نمیکشن 

پس نتیجه میگیریم دو طرف میشه گفت تو طلاق مقصر میشه باشن! حالا ی چند درصد بیشتر آقایون ولی نه صرفااا فقط آقایون!