2777
2789
عنوان

چمه من:(

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 52 پست
فدای شما😍😙 اصن خودشناسی واعتماد ب نفسمم پایینه. جوری ک فکرمیکردم ازضعفه اعصابه ک زوداشکم درمیادتیل ...

قدرت انضباط شخصی ازبریان تریسی....گامهای پرتوان انتونی رابیتز...ازکتابای بارباردی انجلیس هم بعضیاشون کلا هرجا مطلبی برای پرورش اعتماد به نفس وشادزیستن می بینم سعی می کنم بخونم

حالا من با یکی یهههه کوچولو بخام بحث کنم اشکم در میاد. این خیلی بده. مثلا از دست شوهرم ناراحتم  بعد میخام باهاش حرف بزنم فقط اششششک میریزم و حرف میزنم هی میگه خب چته میگم هیچی دست خودم نیس. کلا با هرکی بخام حرف بزنم حتی منطقی یه کم ناراحت شم اشکم درمیاد و شدیدا احساس حقارت میکنم و خجالت میکشم که چرا بغض میکنم الکی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من توسری خور نبودم.. ولی تو اون موردی که گفتم اشکم درمیاد و خیلی احساساتی میشم... راجع به پرورش ...

ن منظورم این تیکه اولش نبود ک اشک درمیاد

منظورم براابراز احساسات مختلف بود

اینکه فرصت ابزار احساسات ب بچه بدی.سرکوبش نکنی. نخند هیس جیغ نکش همسایه میشنوه. گریه نکن بزرگ شدی مرد ک گریه نمیکنه. گریه نکن درد نداره ک.مثلا از خونه مادربزرگ بردیش گریه میکنه عصبانیه نگی هیس وفلان وگریه نکن واینا 

. نترس عزیزم ترس نداره. بذاری هرحالتی داره رو رو کنه و متوجه بشه درک میکنی احساساتشو

چقدم دغدغه داره بچه داری.مخصوصا اینکه خودت درست تربیت نشده باشی بخوای تربیت صحیح کنی

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

خیلی بده. راستی یه خاستگار داشتم اونم همینطور بود. تا میگفتم ما به درد هم نمیخوریم توو خیابون یا هرجا اشککک میزیختا. بعد میخاست با خانوادش در مورد من حرف بزنه اینقدر گریش میگرفت که روش نمیشد با برادرا و پدرش حرف بزنه. اونا هم بر بر نگا میکردن که حالا گریه چرا

ن منظورم این تیکه اولش نبود ک اشک درمیاد منظورم براابراز احساسات مختلف بود اینکه فرصت ابزار احس ...

متوجه شدم عزیزم... درسته.. اینطوری خوبه

این لینکو امضا کنید. کارزار مخالفت با اصلاح قانون مهریه https://www.karzar.net/267227

حالا من با یکی یهههه کوچولو بخام بحث کنم اشکم در میاد. این خیلی بده. مثلا از دست شوهرم ناراحتم   ...

اه منم ک همینم😐 چقد جاها از حق خودم گذشتم صدام درنیومده. باکسی ک بم ظلم کرده یاحرف نابجایی زده بحث نکردم حقمو نخوایتم ک ترسیدم جلوش اشکم دربیاد.میگم ک حتی توکلاس مدرسه جواب ی سوالیو بلدی هیشکیم بلدنیستاباذوق جواب میدادم ولی اشک......😔

شدیدا هم خوش هیکل و خوش قیافه و مذهبی بود. بعد تهش میدونی چی شددد... یه بار یه خانوم زنگ زد گفت من صیغه اش ام و شمارتو توو اس ام ساش دیدم و قراره 10 ساله صیغه شیم. فعلا 3 ماهه ایم. بعد گفت دلتو به این خوش نکن داره میاد با من زندگی کنه... بچه ها من هنگ بودم. بدترین شک زندگیم شد و بعد اون روز هم تا یک سال گریه کرد و التماس که منو ببخش. منم به داداشم گفتم اونم تهدیدش کرد. دیگه تموم شد

خیلی بده. راستی یه خاستگار داشتم اونم همینطور بود. تا میگفتم ما به درد هم نمیخوریم توو خیابون یا هرج ...

اخ خوب شد ک باهم ازدواج نکردین وگرنه ی درصدم امید . بهترشدن نداشتی😑اخه همسر من برعکس منه انقد بعضی وقتا دعوام میکنه چرا ب فلانی جواب ندادی چرا فلان لطفو کردی ب اون یکی چرا....

ی کم جسورتر شدم درکنارش

در مورد اون گریه و اینا که گفتی که خوب من هم تا حدی این شکلی هستم، تا الان به شکل مشکل بهش نگاه نکرده بودم

اما در مورد بیان احساساتت به نظرم باید رو خودت کار کنی، هم پر رو تر باشی هم اعتماد به نفست رو ببری بالا

اگه زبونی سختته اول با نوشتن شروع کن، مثلا در طول روز پیامهای محبت آمیز به همسرت بده، یا حتی اگه ازش میخوای مثلا سر راهش شیر بخره، همینو با جملات خوب بگو

کم کم اون خجالت پنهانی هم که داری کم رنگ تر میشه و راحت تر می تونی به زبون بیاری

یک روز... آخرین کسی که تو را می‌شناخت... خواهد مرد... و خاطره‌ی تو فراموش خواهد شد...!
شدیدا هم خوش هیکل و خوش قیافه و مذهبی بود. بعد تهش میدونی چی شددد... یه بار یه خانوم زنگ زد گفت من ص ...

وای چ بد😱😱😱تصورشم عذاب اوره

خدا خیلییی دوستت داشته ک دستش ب موقع رو شده برات😤

من تومجردی با یکی دوست بودم اومد خواستگاری مامانم ردش کرد.حقیقتش برخلاف میلم تلاش زیادی نکردم واس ب هم رسیدن وراضی کردن مامانمچون ضعف داشتم جرات نداشتم. چقد غصه خوردموگریه کردم.ولی بعدها فهمیدم همزمان با یکی دیگه بود و. برا اونم خواستگاری رفته.همزمان هااا .این بود ک فهمیدم حکمت خدا بی دلیل نیس