2777
2789
عنوان

چمه من:(

313 بازدید | 52 پست

سلام دوستان. واس رفع این مشکلم چیکارکنم

بادیدن صحنه ی ابزارعلاقه ی مادر ب فرزند اشکم درمیاد .حتی بادیدن ورودعروس دوماد. ..کلا هر صحنه ی غم انگیز یا عاشقانه ی کوتاه. درکل احاساتیم شدید

ولی اصن قدرت ابزار علاقه، مخصوصا زبانی ندارم.درحدصفر ها!!

بخوامم چیزی بگم زبونم نمیچرخه و روی گفتنش رو ندارم

همسرمم کم کم داره شبیه من میشه.اوایل گرم تر بود.

نمیدونم از بس هیس هیسمون کردن توبچگی !!سرکوبمون کردن و 

والدینم همینحالتی بودن و ازشون تقلید کردیم اینجوری باراومدیم.چون خواهرمم دقیقاهمین مشکلوداره

ازکجاچجوری شروع کنم 😕واینکه ایا من تنها اینمدلیم؟؟اخه خ داغونم بنظرخودم

کتاب یا فایلی چیزیم سراغ داشتین ممنون میشم 

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم کتاب به سوی کامیابی از آنتونی رابینز تا حد زیادی کمکت کنه چون تمریناتی توش داره که اونجا با انواع مختلف احساسات آشنا میشی 

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

دقیقا عین منی. من حتی وقتی ورزشکارا مدال میگیرن و آهنگ پخش میکنن گریم میگیره😑😑😑

مشکل ابراز احساسات کلامی هم دارم. 

تا حالا هم حل نشده. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
پررو باش خاهر ، خواستن توانستن است

اره دیگه تواین زمونه رو و زبون نداشته باشی ینی باختی. 😤فقط دارم سعی میکنم دخترمو عین خودم بزرگ نکنم

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

فکر نمیکنم به تو سری خوردن ربطی داشته باشه...

منم هرموقع ..صحنه های نیکوکاری و انسان دوستی.. میبینم اشکم درمیاد...

این لینکو امضا کنید. کارزار مخالفت با اصلاح قانون مهریه https://www.karzar.net/267227

باید تمرین کنی دیگ کم کم

میاین گروهم؟                                                           کلی هنر دستای باحال و قیمت مناسب دارمااااا                  https://t.me/joinchat/KrF3gFQBlXPLhMt69pzs_A