2777
2789
عنوان

چمه من:(

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 52 پست
اره دیگه تواین زمونه رو و زبون نداشته باشی ینی باختی. 😤فقط دارم سعی میکنم دخترمو عین خودم بزرگ نکنم

فقط باید بهش اعتماد بنفس بدی و با احترام باهاش رفتار‌کنی و بهش حق انتخاب بدی..خیلی خیلی موثره

ناهید۲۱ سابق

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی سخت با آدما اخت میشم ولی وقتی اخت شدم دیگه کلا رفتارم تغییر می‌کنه البته بگم الان نسبت به قبل خیلی راحت تر اخت میشم تو بیمارستان میرفتم سرکار اوایل صدام درنمیومد بعد ی مدت مسئولمون می‌گفت انگار همون دختره نیس که صداش در نمیومد  

مامان دوتا دخمل ناز 😍

البته من الان واسه ابراز احساسات یک کوچولو بهتر شده. موقعی که به همسرم حرفی میزنم اشک تو چشمام جمع میشه. اونم فکر میکنه چقدر منقلب شدم😆😆😆

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
فکر نمیکنم به تو سری خوردن ربطی داشته باشه... منم هرموقع ..صحنه های نیکوکاری و انسان دوستی.. میبینم ...

اتفاقا ربط داره اخه راهکارای پرورش هوش هیجانی ورشد عاطفی بچه ی مقوله ی جداس

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

سلام دوست عزیز.این حالات هیجانی شما نه تنها بدنیست بلکه نشانه عواطف واحساسات زلال وبکرشماوقابل تحسینه.فقط اینکه قدرت کلامیتون ضعیف هست درابرازعواطف یه نقطه ضعف هست که باتمرین وتکرار درست میشه.من خودم حالات شمارو دارم ولی دربیان احساسم با تمرین ومطالعه ی کتابهای انگیزشی خیلی خوب شدم...

من خیلی سخت با آدما اخت میشم ولی وقتی اخت شدم دیگه کلا رفتارم تغییر می‌کنه البته بگم الان نسبت به قب ...

عزیزم😂 منم سرکارمیرفتم بهترشده بودم.

اواخرش جلوخودمو میگرفتم هی نحرفم دعوام کنن خخخ.بخاطر بچم نمیرم فعلا همون قبلی شدم

سلام دوست عزیز.این حالات هیجانی شما نه تنها بدنیست بلکه نشانه عواطف واحساسات زلال وبکرشماوقابل تحسین ...

فدای شما😍😙 اصن خودشناسی واعتماد ب نفسمم پایینه. جوری ک فکرمیکردم ازضعفه اعصابه ک زوداشکم درمیادتیلی زودا.

ممنون میشم کتابایی ک خوندیو ب منم معرفی کنی 

باید وارد جامعه شی.شاغل بودن، مستقل بودن، قرار‌گرفتن‌تو موقعیتهای تصمیم گیری، باشگاه رفتن دوستی با آ ...

مرسی ازشما بانو😙😍 دخترم ی کم بزرگ شده ک میشه پیش باباش گذاشت فعلا شروع کردم ب کلاس رقصواینا.....

اتفاقا ربط داره اخه راهکارای پرورش هوش هیجانی ورشد عاطفی بچه ی مقوله ی جداس

خب من توسری خور نبودم.. ولی تو اون موردی که گفتم اشکم درمیاد و خیلی احساساتی میشم...

راجع به پرورش هوش هیجانی...  بیشتر توضیح میدی گلم؟

این لینکو امضا کنید. کارزار مخالفت با اصلاح قانون مهریه https://www.karzar.net/267227

البته من الان واسه ابراز احساسات یک کوچولو بهتر شده. موقعی که به همسرم حرفی میزنم اشک تو چشمام جمع م ...

اخی😍😃

اقا من تومدرسه هم میخواسم سوالی جواب بدم اشک توچشمام جمع میشد یاموارد دیگه.الکی میخندیدم ک بگم ازخنده اشکم دراومده😐😐